Uutuudet
Valaistus
Skynest Motion Lattiavalaisin, Blue Tomaline
-13%
Flos - logotype - Rum21.fiFlos - logotype - Rum21.fi

Skynest Motion Lattiavalaisin, Blue Tomaline

3 869.00 €4 455.00 €
Koe Flosin kiehtova Skynest Motion -lattiavalaisin, poikkeuksellinen valaisin, jossa on hajavaloa ja teknisiä innovaatioita.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

Skynest Motion Lattiavalaisin

3 869.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Skynest Motionin ytimessä on lumoava kupoli, joka on yhdistelmä valoisia ja pimeitä elementtejä, jotka muodostavat kiehtovan verkoston. Tämän ainutlaatuisen muotoilun herättävät eloon ydinrakenteet, joita koristaa ohut kudottu putkimainen verkko, joka on valmistettu huolellisesti kierrätetystä ja kierrätettävästä polyesterikankaasta. Tämä kestävä materiaali ei ainoastaan lisää eleganssia, vaan myös edistää vihreämpää tulevaisuutta.

Kupolin jokaisessa valaisevassa elementissä on erityiset mikrokytkimet, jotka on sijoitettu huomaamattomasti kupolin yläosaan ja jotka mahdollistavat saumattoman virransyötön. Kaksivärisellä verkolla päällystetyt elementit säteilevät pehmeää ja kutsuvaa valoa, joka luo lämpimän ja rauhallisen ilmapiirin. Kupolin sisäpuoli, joka on aina pukeutunut raikkaan valkoiseen, takaa optimaalisen valon leviämisen edistyksellisestä LED-moduulista ja kylvettää tilasi lempeässä ja hajavalossa.

Vakaus on avainasemassa, ja Skynest Motion tarjoaa sen kupolin yläosassa sijaitsevan sisäänrakennetun tasapainotusjärjestelmän avulla. Tämän älykkään mekanismin avulla voit helposti säätää valaisimen tasapainoa, mikä takaa täysin vakaan ja turvallisen asennuksen. Kupolin alaosassa on alumiinirengas, joka pitää koko verkkorakenteen helposti paikallaan ja joka on kiinnitetty käyttäjäystävällisellä snap-fit-järjestelmällä.

Valmistettu Italiassa. Suunnittelija: Marcel Wanders. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2022.

Hyvä tietää Skynest Motion lattiavalaisimesta


- Skynest Motion ovat arvostettuja niiden teknisten innovaatioiden ansiosta
- Osa Skynest-mallistoa.
- Lämmin valkoinen, diffuusi valo.
- Valmistettu Italiassa.
- Liima ilman.
- Voidaan käyttää erilaisten himmennysjärjestelmien kanssa.
- Suunnittelija: Marcel Wanders.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 3869 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Legendaarisen Flosin tarina alkaa jo vuodesta 1962 jolloin Dino Gavina ja Cesare Cassina perustivat yrityken visionaan tarjota innovatiivisia ja kauniita valaisimia. Flosin suunnittelijakirjoon kuuluu useita kansainvälisesti tunnettua ja rakastettuja muotoilijoita ja suunnittelijoita kuten mm. Ronan & Erwan Bouroullec, Philippe Starck, ja Jasper Morrison. Flosin valaisimet ovat tunnettuja erityisesti pitkäikäisyydestään, ja esimerkiksi Italialaisten Achille ja Piergiacomo Castiglionin Flosille suunnitelemat klassikkolamput Arco ja Splügen Brau ovat ajattoman muotoilunsa ja teknisen nerokkuutensa ansiosta edelleen, kymmenien vuosien jälkeenkin tuotannossa. Flosin valaisimet ovat klassikoita jotka eivät ikinä mene pois muodista.