Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

SB Cinquantotto Riippuvalaisin, 32 cm
-23%

SB Cinquantotto Riippuvalaisin, 32 cm

548.00 €708.00 €
SB Cinquantotto on Astepin riipus, jossa on ajaton muotoilu ja vahva läsnäolo.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 3-4 viikkoa

SB Cinquantotto Riippuvalaisin

548.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Lisää tiloihisi ripaus ajatonta eleganssia Astepin SB Cinquantotto -riippuvalaisimella. Klassisen, vuodelta 1958 peräisin olevan muotoilunsa ansiosta tämä riippuvalaisin on osoittanut, että todellinen tyyli ei koskaan katoa. Saatavana kahdessa koossa, joista suurempi, halkaisijaltaan 32 cm:n riipus on näyttävä ja tekee siitä ihanteellisen keskipisteen ruokapöydälle. Valaisimen valon avulla voit luoda näyttämön intiimeille illanistujaisille tai perheaterioille. Pienikokoisempi 20 cm:n riipus on kooltaan vaatimaton, mutta siinä on silti sama ajaton viehätysvoima. Tämä tyylikäs kappale voi lisätä luonnetta työhuoneeseen tai viihtyisään lukunurkkaukseen. SB Cinquantotto -riippuvalaisin ei ole pelkkä valaisin; se on keskustelun herättäjä, pala historiaa ja pysyvän maun symboli.

Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1958.

Hyvä tietää SB Cinquantotto riippuvalaisimesta


- SB Cinquantotto on arvostettu sen ajattoman muotoilun ansiosta
- Riippuvalaisin on saatavilla 2 eri koossa.
- Valmistettu Italiassa.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 548.01 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Italialaismuotoilija Alessandro Sarfatti perusti Astep-merkin vuonna 2014, ja siinä italialainen muotoiluhistoria yhdistyy pohjoismaiseen eleganssiin. He jälleenjulkaisevat ikonisia esineitä moderneina tulkintoina ja pyrkivät yhdistämään uuden tekniikan sekä kunnioituksen ihmisiä ja ympäristöä kohtaan.