Uutuudet
Valaistus
Isol Riippuvalaisin 30/126, Kermanvalkoinen

Isol Riippuvalaisin 30/126, Kermanvalkoinen

1 908.00 €
Isol on Astepin riippuvalaisin, jolla on vertaansa vailla olevat akustiset ominaisuudet ja omaleimainen, monipuolinen muotoilu, joka korostaa mitä tahansa tilaa.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 3-4 viikkoa

Isol Riippuvalaisin

1 908.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Uppoudu rauhallisuuteen Astepin eloisan Isol-riippuvalaisimen avulla. Tämä Italiassa suunniteltu ja valmistettu taideteos yhdistää saumattomasti muodon ja toiminnon. Isolissa on Snowsound Fiber - patentoitu tekstiili, joka tunnetaan vaikuttavista ääntä vaimentavista ominaisuuksistaan, ja se parantaa akustista suorituskykyä missä tahansa tilassa. Se ei ainoastaan edistä rauhallisen ilmapiirin luomista, vaan sillä on myös Greenguard Gold -sertifikaatti, joka osoittaa sen ympäristöystävällisyyden ja sitoutumisen sisäilman laadun parantamiseen. Riippumatta siitä, pidätkö hiljaisesta, eleganssia kuvaavasta auktoriteetista yksinään tai dynaamisesta, huomiota herättävästä spektaakkelista useampaan kertaan ripustettuna, tämä riippuvalaisin on monipuolinen lisä mihin tahansa sisustustyyliin. Muotoiluun taidokkaasti sovitetut painevaletut alumiinirenkaat korostavat sen luonnetta, mutta ovat ulkoisesti huomaamattomia, mikä luo kiehtovan vastakkainasettelun.

Suunnittelija on David Thulstrup.

Hyvä tietää Isol riippuvalaisimesta


- Isol ovat arvostettuja niiden ääntä vaimentavien ominaisuuksien ansiosta
- Isol on arvostettu myös sen diffuusin valon ansiosta.
- Valmistettu Italiassa.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.
- Suunnittelija on David Thulstrup.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Italialaismuotoilija Alessandro Sarfatti perusti Astep-merkin vuonna 2014, ja siinä italialainen muotoiluhistoria yhdistyy pohjoismaiseen eleganssiin. He jälleenjulkaisevat ikonisia esineitä moderneina tulkintoina ja pyrkivät yhdistämään uuden tekniikan sekä kunnioituksen ihmisiä ja ympäristöä kohtaan.