Yrityksemme
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

  YRITYKSESTÄ


ROOM21.fi on osa Royal Design Group AB:ta, johon kuuluu muun muassa myös RoyalDesign.fi. jolla on jo yli 15 vuoden kokemus verkkokaupankäynnistä. Royal Design Groupilla on verkkomyymälöidensä lisäksi myös 8 fyysistä liikettä ympäri Ruotsia. Liikkeet tarjoavat saman laajan valikoiman sisustustuotteita ja designia kuin verkkokaupatkin.

ROOM21 aloitti toimintansa perheyrityksenä ja sen perustivat Helén Rudholm ja Gustaf Rudholm vuonna 2006 Boråsissa, Ruotsissa. Vuonna 2014 yritys liittyi osaksi Royal Design Groupia. ROOM21 on vuosien varrella kasvanut tasaisesti ja on tänä päivän yksi Ruotsin johtavimmista huonekalujen ja sisustustuotteiden jälleenmyyjistä. Yrityksemme liikeidea on myydä korkealaatuisia huonekaluja ja sisustustuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille. Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme parasta laatua, henkilökohtaista palvelua ja neuvoja. Nykyään sijaitsevat fyysinen liikkeemme sekä toimistomme Göteborgin keskustassa.


Valikoima

ROOM21 valitsee tuotemerkkinsä suurella huolella ja tarkkuudella niin, että ne sopivat asiakkaillemme. Valikoima sisältää korkealaatuisia ja ylellisiä huonekaluja sekä sisustustuotteita mielenkiintoisessa ja inspiroivassa ostoympäristössä. ROOM21 tekee yhteistyötä monien Euroopan johtavien huonekalujen, valaisimien ja sisustustuotteiden valmistajien kanssa ja valikoimamme kehittyy jatkuvasti. Tällähetkellä ROOM21 tarjoaa yli 200 tuotemerkkiä ja valikoima koostuu laatuhuonekaluista, tunnetuista klassikoista sekä monista uutuuksista. Jos sinulla on toivomuksia tai huomautuksia valikoimastamme, ota rohkeasti yhteyttä meihin.
Tutustu tuotemerkkeihimme

Löydätte meidät myös somesta


Royal Design Group

Royal Design Group on yksi Skandinavian markkinoiden johtavimmista designtuotteisiin, koruihin ja sisustustuotteisiin keskittyneistä verkkomyymälöistä. Löydät sivuiltamme yli 80 000 designtuotetta sinulle ja kotiisi. Royal Design Group perustettiin vuonna 1999 ja on RoyalDesign.fi:in lanseerauksen myötä kasvanut voimakkaasti laajentamalla tuotevalikoimaansa ja lanseeraamalla uusia markkinoita ja palveluja. Lisätietoja Royal Design Groupista, lehdistötiedotteista ja uramahdollisuuksista löydät osoitteesta www.RoyalDesign.com

Ota yhteyttä ROOM21.fi:in

Aukioloajat

Ota yhteyttä

Yritystiedot
ROOM21
Kungsgatan 31-33
411 15 Göteborg

Puh: 09-85 67 1470
Sähköposti: asiakaspalvelu@room21.fi

OSA
Royal Design Group AB
Svensknabbevägen 17
393 51 Kalmar
Sweden

Royal Design Group AB
Yritystunnus: 2477314-7
ALV nro: SE556573242601