x
Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia ja tarjouksia meiltä.
Kyllä, lisätkää minut postituslistalle!
Olen jo postituslistalla, haluan että poistatte minut tietoni!
asiakaspalvelu toivelista (0)


Save

PALAUTUSOIKEUS & AVOIN KAUPPA

 
Tee ostoksia ROOM21:ssa
Tee ostoksia Göteborgin myymälässämme
Näin teet palautuksen


Tilaus ROOM21.fi-verkkokaupassa:

Kun teet ostoksia ROOM21.fi-verkkokaupassa, sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus sen jälkeen, kun olet vastaanottanut tuotteet. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä tuotteita, alkuperäisessä kunnossaan. Ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoita että tahdot tehdä palautuksen. Palauttaminen on aina maksullista, ellei kyseessä ole reklamaatio. Asiakaspalvelumme lähettää sinulle sähköpostitse palautussetelin, joka tulee liittää paketin kylkeen. Pakkaa tuote huolellisesti ja kunnollisesti, käytä aina alkuperäispakkauksia. Tuotteet tai alkuperäispakkaus eivät saa olla millään tapaa vahingoittuneita. Paketoituasi tuotteet vie paketti lähimpään toimituspisteeseen. Toimitamme teille myös laskun palautuskustannuksista.

Jos olet vastaanottanut Postilta kotiinkuljetuksen (suuret tuotteet yli 20 kg), hoitaa Posti myös palautuksen. Pyydämme sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä meihin, jotta asiakaspalvelumme voi ilmoittaa Postille tuotteen hakemisesta. Posti ottaa vuorostaan sinuun yhteyttä ajankohdasta, jolloin he noutavat tuotteen.

Pakkaa tuote huolellisesti ja kunnollisesti, käytä aina alkuperäispakkauksia ja kuljetussuojaa tai vastaavaa suojaa. Paketoi tuote niin kuin se oli paketoitu vastaaottaessasi sen. Palauta tuote meille 14 päivän sisällä sen vastaanottamisesta. Toimitamme teille myös laskun palautuskustannuksista.

Noutamatta jääneestä paketista veloitetaan 15€


Jos tarvitset lisätietoa palautuksista, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.
Suoritamme takaisinmaksun 3-5 arkipäivän sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksen varastollemme.Poikkeukset palautusoikeuteen:

Palautusoikeus ei koske erikoistilauksia. Toiveidesi mukaan sinua varten tilattua/valmistettua tuotetta ei voi palauttaa. Esimerkiksi jos ostat sohvan, joka on toiveidesi mukaan verhoiltu tietyllä, erityisellä kankaalla, et voi palauttaa sohvaa. Erikoistilauksissa otamme yhteyttä asiakkaaseen ja varmistamme tilauksen, ennen kuin se lähetetään eteenpäin.

Palautusoikeus ei myöskään koske lahjakortteja!
ROOM21 ei nouda postiennakolla lähetettyjä paketteja.
Takaisinmaksu suoritetaan viimeistään 30 pankkipäivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi.