Palautusoikeus & Avoin kauppa
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

PALAUTUSOIKEUS & AVOIN KAUPPA

 
Tee ostoksia ROOM21:ssa
Tee ostoksia Göteborgin myymälässämme
Näin teet palautuksen


Tilaus ROOM21.fi-verkkokaupassa:

Kun teet ostoksia Room21.fi-verkkokaupassa, sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus sen jälkeen, kun olet vastaanottanut tilauksen. Tämä edellyttää, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Pakkauksen avaaminen ja tuotteen tarkistaminen on sallittua niin, että tuote tai alkuperäispakkaus eivät vaurioidu. Muista aina suojata alkuperäispakkaus palautuksen yhteydessä. Jos alkuperäispakkaus tai tuote on vahingoittunut niin, että emme voi jälleenmyydä tuotetta, veloitamme tästä sinulta maksun.

Huomaa, että ilmoitus palautusoikeuden käyttämisestä täytyy tehdä 14 päivän sisällä
tilauksen vastaanottamisesta,
mutta palautetun tuotteen ei tarvitse olla perillä 14 päivän kuluessa hyödyntääksesi palautusoikeuden.

Jos olet ostanut koottavan huonekalun, Room21 ei ole vastuussa
kokoamisvaurioista. Kun palautat tuotteen, sinä asiakkaana vastaat palautuskuluista. Pienen paketin palautuskulut ovat 10 euroa ja ison paketin palautuskulut ovat 44 euroa. Maksamme takaisin muut kulut, kuten tuotteen hinnan ja toimituksen meiltä sinulle. Takaisinmaksu ja hyvitys suoritetaan tilillesi 20 arkipäivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta ja hyväksymisestä. Takaisinmaksu suoritetaan samalla maksutavalla, joka on valittu tilauksen yhteydessä. Suosittelemme, että otat aina yhteyttä meihin ennen tuotteen palauttamista palautuksen syystä riippumatta.

 

Noutamaton lähetys:
Jos et nouda tilausta 14 vuorokauden kuluessa, palautetaan se automaattisesti takaisin meille. Veloitamme noutamattomasta lähetyksestä 20€.

Poikke
ukset palautusoikeuteen:
Palautusoikeus ei koske erikoistilauksia. Toiveidesi mukaan sinua varten tilattua/valmistettua tuotetta ei voi palauttaa. Esimerkiksi jos ostat sohvan, joka on toiveidesi mukaan verhoiltu tietyllä, erityisellä kankaalla, et voi palauttaa sohvaa.


Palautusoikeus ei koske lahjakortteja!

Näin teet palautuksen:
1. Ota aina yhteys asiakaspalveluumme ja pyydä palautuskuittia,
asiakaspalvelu@room21.fi.
2.
Pakkaa tuote samalla tavalla kuin se oli vastaanottaessa ja käytä aina alkuperäispakkausta sekä suojamateriaaleja.
3. Liimaa palautuskuitti paketin päälle ja palauta tuote lähimpään Postin toimipisteeseen. Älä koskaan liimaa kuittia suoraan tuotteen omaan pakkaukseen.

Palautuksessa autamme sinua palautuskuitilla. Hyödynnettäessä palautusoikeutta, vastaa asiakas aina palautuskustannuksista. Palautuskulut veloitetaan hyvityksen yhteydessä. Palautus tapahtuu samalla tavalla, kun tilaus on toimitettu.

Pienen paketin palautus: Pienempi noutopisteestä haettu paketti palautetaan noutopisteeseen.

Suuri palautus: Suurempien kotiin toimitettujen lähetyksien (huonekalut ja suuret tuotteet) palautuksissa, ota aina yhteyttä Asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu on yhteydessä Postiin ja/tai Bringiin ja järjestää noudon palautukselle. Lisätietoja palautuksista saat asiakaspalvelustamme.