Maksuehdot
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

MAKSUEHDOT


Voit valita vapaasti seuraavista maksuvaihtoehdoista:

Korttimaksu
Lasku - 14 päivää
Osamaksu - Klarna tili 
Maksaminen verkkopankissa


Korttimaksu:
Luottokorteista hyvöksymme Visan sekä MasterCardin. Jos valitset maksutavaksi korttimaksun,  sinut ohjataan automaattisesti maksusivulle vahvistettuasi tilauksesi kassalla. Ilmoita korttinumero, kortin voimassaoloaika sekä CVC-koodi. CVC-koodi on kolmenumeroinen luku kortin takapuolella, allekirjoituskentän vieressä. Käytämme maksutapahtumassa 3D Secure-tekniikkaa, joka on Visan ja MasterCardin kehittelemä turvallisuusstandardi. Maksu tapahtuu suojatun SSL-kryptauksen kautta. Tämä tarkoittaa sitä, ettei kukaan muu voi nähdä korttitietojasi. 

 

Lasku - 14 päivää (0 EUR) Yhteistyökumppanimme Klarnan kautta tarjoamme maksutavaksi myös laskun. Laskun vastaanotat tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää aikaa maksaa lasku laskien siitä päivästä, kun lasku on lähetetty. (Huom! ei ylimääräisiä kuluja laskulla maksaessa.) Valitessasi laskun Klarna tarkastaa automaattisesti luottotietosi. Tuotteet voidaan toimittaa vain siihen osoitteeseen, jossa olet virallisesti kirjoilla.

Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 7,50 %.

Osamaksu - Klarna tili
Yleistä:
Klarnan kanssa tekemämme yhteistyön kautta voimme tarjota sinulle mahdollisuuden jakaa laskusi useampaan osaan. 0% korko osamaksulle jopa 12 kuukauden ajan. Voit valita useammasta vaihtoehdosta sinulle sopivan osamaksutavan.
Luonnollisesti voit myös maksaa jäljellä olevan velan pois milloin tahansa haluat. Voit tehdä ostoksia 100 - 5000 €:n summan edestä. Sinulla voi olla useampi yhtäaikainen osamaksusopimus. Tällöin Klarna sovittaa kaikki ostosi yhdelle laskulle, jonka se lähettää sinulle kuukausittain.

Yksinkertaista ja joustavaa:
Voit tehdä hakemuksesi helposti samalla, kun vahvistat ostoksesi kassalla. Valitse kassalla maksuvaihtoehto "Osamaksu - Klarna" ja toivottu osamaksutyyppi. Saat nopeasti vastauksen hakmuksesi hyväksymisestä ja tilauksesi käsitellään silloin välittömästi. Jos hakemustasi ei jostakin syystä hyväksytä, voit palata takaisin kassalle ja valita toisen maksutavan.


Huomioi, että tilaus voidaan toimittaa vain siihen osoitteeseen, jossa olet virallisesti kirjoilla.

Osamaksuvaihtoehdot:

3 kk, 0% vuosimaksu, 9,90 € perustamismaksu
6 kk, 0% korolla, 19 € perustamismaksu
12 kk, 0% korolla, 29 € perustamismaksu
24 kk tili 9,95%, 29 € vuosikorolla (maksa 1/24 22% kokonaissummasta tai vähintään 9,00 EUR kuukaudessa )
Mukaan tulee laskutusmaksu 3,95 €/kk.


Muuta:
Kokonaiskorko 1000 EUR arvoiselle tilaukselle 0% korolla 12 kuukaudessa on 15,69%.
Ennen hakemuksesi hyvöksymistä Klarna suorittaa luottotietokyselyn.

Lue lisää tiliehdoista


 

Maksaminen verkkopankissa:

Voit maksaa ostoksesi helposti suomalaisissa verkkopankeissa: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, POP Pankki, LähiTapiola, S-Pankki, Ålandsbanken, Aktia, Säästöpankki, Handelsbanken


Maksun saajana on Suomen Maksuturva Oy.

Maksupalvelun tarjoaa Suomen Maksuturva Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Suomen Maksuturva Oy:n toiminta on Finanssivalvonnan (Fiva) alaista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.


Yhteystiedot:

Suomen Maksuturva Oy

y-tunnus: 2121703-0

Ruoholahdenkatu 23

00180 HELSINKI

Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00

www.maksuturva.fi