Bloggaa ROOM21:stä
ilmainen toimitus yli 100 € - ei koske kotiinkuljetusta tai yrityspaketteja
x
Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia ja tarjouksia meiltä.
Kyllä, lisätkää minut postituslistalle!
Olen jo postituslistalla, haluan että poistatte minut tietoni!
0

BLOGGAA ROOM21-VERKKOKAUPASTA


Onko sinulla blogi tai kotisivu? Meistä on hauskaa, kun bloggari kirjoittaa meistä ja olemme aina avoimia uusille ideoille ja hedelmälliselle yhteistyölle. Alta löydät muutamia esimerkkejä, miten voimme tehdä yhteistyötä. Myös muut hyvät ideat ovat aina tervetulleita, kerro meille ajatuksesi ottamalla yhteyttä.

Linkitä ROOM21-sivustolle:
Saat mielellään lainata kuvia ja tekstejä, kunhan muistat lisätä samaan yhteyteen linkin sivustollemme www.room21.fi.


ROOM21 Mainos-/affiliate-ohjelma:
Haluatko tienata rahaa blogillasi tai kotisivullasi?

Maksamme sinulle provisiota jokaisesta tilauksen tekevästä asiakkaasta, jonka lähetät ROOM21-verkkokauppaan.
Kuulostaako kiinnostavalta? Voit hakea ROOM21:n mainos - Affilates.

Kuka voi hakea?
Kaikki, joilla on blogi tai kotisivu, voivat hakea ROOM21:n affiliate-ohjelmaan. Pidätämme oikeuden kieltäytyä yrityksillemme epäedullisesta yhteistyöstä.


Miten se toimii?
1. Linkität www.room21.fi-sivuston blogiisi tai kotisivullesi.

2. Me lisäämme uniikin jäljityslinkin, jonka avulla tiedämme, minkä tilauksen juuri sinun sivultasi tiensä verkkokauppaamme löytänyt henkilö on tehnyt.
3. Kun asiakas klikkaa linkkiä sivullasi ja sen jälkeen tekee tilauksen verkkokaupassamme, rekisteröimme tiedon ostosta ja sen arvosta.
4. Kerran kuukaudessa teemme yhteenlaskun tilauksista, jotka ovat tulleet sinun sivujesi kautta ja maksamme provision sinulle.

Jos olet kiinnostunut mainos-/affiliate-ohjelmastamme, lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@room21.fi. Kerro meille hieman itsestäsi sekä blogistasi/kotisivustasi ja liitä mukaan linkki sivullesi.

Blogikilpailu:
Onko sinulla hyvä idea kilpailusta, jonka voisit järjestaa lukijoillesi omalla sivullasi? Voimme auttaa ideoinnissa ja sponsoroida palkinnoilla. Jotta antaisimme tukemme kilpailulle, asetamme tietyt vaatimukset blogillesi ja sen kävijämäärälle. Jotta yhteistyö olisi kannattavaa molemmille osapuolille, uskomme että molempien sivustojen kohderyhmien on oltava samantyyppisiä.