ROOM21 Blogiyhteistyö
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

ROOM21 Blogiyhteistyö


Onko sinulla blogi, vlogi tai omakotisivu? Teemme mielellämme yhteistyötä sosiaalisen median vaikuttajien kanssa, ja olemme aina avoimia uusille ideoille ja hedelmälliselle yhteistyölle. Alta löydät muutamia esimerkkejä, miten voimme tehdä yhteistyötä. Mikäli sinulla on ajatus yhteistyöstä, mutta et löydä vastausta alla olevista linkeistä, jaa meille ajatuksesi ottamalla yhteyttä.

Linkitä ROOM21-sivustolle:
Saat mielellään lainata kuvia ja tekstejä kunhan muistat lisätä kuvan tai tekstin yhteyteen linkin sivustollemme www.room21.fi.


ROOM21 Mainos-/affiliate-ohjelma:
Haluatko tienata rahaa blogillasi tai kotisivullasi?

Maksamme sinulle provisiota jokaisesta tilauksen tekevästä asiakkaasta, jonka lähetät ROOM21-verkkokauppaan.
Kuulostaako kiinnostavalta? Voit hakea ROOM21:n mainos - Affilates.

Kuka voi hakea?
Kaikki, joilla on blogi tai kotisivu, voivat hakea ROOM21:n affiliate-ohjelmaan. Pidätämme oikeuden kieltäytyä yrityksillemme epäedullisesta yhteistyöstä.


Miten se toimii?
1. Linkität www.room21.fi-sivuston blogiisi tai kotisivullesi.

2. Me lisäämme uniikin jäljityslinkin, jonka avulla tiedämme, minkä tilauksen juuri sinun sivultasi tiensä verkkokauppaamme löytänyt henkilö on tehnyt.
3. Kun asiakas klikkaa linkkiä sivullasi ja sen jälkeen tekee tilauksen verkkokaupassamme, rekisteröimme tiedon ostosta ja sen arvosta.
4. Kerran kuukaudessa teemme yhteenlaskun tilauksista, jotka ovat tulleet sinun sivujesi kautta ja maksamme provision sinulle.

Jos olet kiinnostunut mainos-/affiliate-ohjelmastamme, lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@room21.fi. Kerro meille hieman itsestäsi sekä blogistasi/kotisivustasi ja liitä mukaan linkki sivullesi.

Blogikilpailu:
Onko sinulla hyvä idea kilpailusta, jonka voisit järjestaa lukijoillesi omalla sivullasi? Voimme auttaa ideoinnissa ja sponsoroida palkinnoilla. Jotta antaisimme tukemme kilpailulle, asetamme tietyt vaatimukset blogillesi ja sen kävijämäärälle. Jotta yhteistyö olisi kannattavaa molemmille osapuolille, uskomme että molempien sivustojen kohderyhmien on oltava samantyyppisiä.