Affiliate
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

  AFFILIATE

Saa ansioita ROOM21.fi:n kautta - Hae ROOM21:n affiliate-ohjelmaan tänään!

Onko sinulla blogi tai kotisivu ja haluat ansaita rahaa sillä? Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä designkalusteita ja sisustuotteita myyvän yrityksen kanssa, joka on yksi Pohjoismaiden eniten kasvavista ja johtavista yrityksistä alallaan?

Olet päätynyt juuri oikeaan paikkaan. ROOM21:n affiliate-kumppanina sinulla on mahdollisuus ansaita rahaa yksittäisillä tilauksilla. Mikä parasta - voit aloittaa tienaamisen jo tänään!

Hyvitämme sinulle jopa 12% jokaisen meille ohjaamasi asiakkaan tekemän tilauksen loppusummasta. Tämä tapahtuu yhteistyössä Tradedoublerin  ja TradeTrackerin kanssa, jotka tarkastavat kaiken riippumattomina kolmansina osapuolina ja maksavat sitten rahasi sinulle.

Kiinnostaako? Seuraa alla olevia ohjeita, ryhdy yhteistyökumppaniksi ja ota osuutesi voitoista jo tänään...


 

 

Anteliaan affiliate-palkkiomme ansiosta olemme yksi niistä verkkokaupoista, jotka palkitsevat yhteistyökumppaninsa parhaiten Tradedoublerin ja TradeTrackerin kautta.

 

ROOM21.fi:n affiliate-kumppanina markkinoit Euroopan johtavia designtuotemerkkejä ja -valmistajia. Laaja valikoimamme kattaa suuren määrän laadukkaita kalusteita, valaisimia ja sisustustuotteita. Joka kuukausi valikoima kasvaa sadoilla uusilla tuotteilla. 

 

Myynti saa lisävauhtia luonnollisesti useiden tv-, radio- ja lehtimainosten kautta. Tavoitteemme on, että kumppanuutesi ROOM21-verkkokaupan kanssa on aina kannattavaa. Älä siis ohita tätä tarjousta! Auta meitä kasvamaan ja ota osuutesi voitoista!

 

Nouda bannerimme ja linkkimme sivuillesi Tradedoublerin tai TradeTrackerin kautta.

 

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun käytät TradeDoubleria tai TradeTrackeriä? Se on todella helppoa!


TradeDoubler

Klikkaa tästä ja seuraa ohjeita ja pian olet jo mukana!

 TradeTracker

Klikkaa tästä ja seuraa ohjeita ja pian olet jo mukana!


Oletko jo TradeDoublerin jäsen?
Silloin sinun täytyy vain etsiä 206746.

Oletko jo TradeTrackerin jäsen?
Etsi "Room21" TradeTrackerillä jotta löydät meidät yhteistyökumppaniksi.