Valaisimet netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Valaisimet

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-48 av totalt 1884.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..40  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
DIY riippuvalaisin
House Doctor
EUR115
Riippuvalaisin Bowl, kirkas
Globen Lighting
EUR86
Galaxy kattolamput, messinki
EUR267
Normaalihinta EUR382
Mush valaisin
House Doctor
EUR90
1  2  3  4  5  6  7  8  ..40  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Valaisimet

Talviaika meidän puolella maapalloa ei ole mitään lastenleikkiä. Menemme töihin täydessä pimeydessä ja työpäivän päätteeksi kuljemme kotiin samassa, täydessä pimeydessä. Koskaan ei ole valon tarve ollut suurempi kuin juuri tuolloin – keinotekoinen tai auringon valo.

Täytä kotisi valolla ja tee tämä erilaisten valaisimen avulla ja kotimatka töistä sujuu kevyin askelin. Takuuvarmasti. Upea valaistus tuo huoneeseen viihtyvyyttä välittömästi. Useimmat sisustussuunnittelijat suosittelevat, että olohuoneessa tulisi olla 6-8 valonlähdettä. Onko sinulla?

Valaisimen osa kotona

Tärkeimmäin tehtävänsä  - valaisemisen – lisäksi valaisimet ovat suuri ja tärkeä osa sisustusta. Mikä voisikaan olla kauniimpaa kuin valonsäteet pöytälampusta, ja mikä olisikaan viihtyisämpää kuin lukea nojatuolissa upean lukulampun valossa?

Tarjoamme valaisimia kaikkiin tyyleihin, huoneisiin ja käyttötarkoituksiin. Kurkista sivuillemme ja valitse itsellesi parhaiten sopiva valaisin. Oli se sitten lukulamppu, kattovalaisin tai ehkä jotain keittiöön, meillä on kaikkea. Tervetuloa ostoksille!

Valaisinsuosikkimme

Kaikesta  valitaan aina oma suokkisi, koski se sitten ruokaa, jalkapallojoukkuetta tai musiikkia – se on väistämätöntä. Room21:stä on vain hieman hankalampi tehdä valintaa. Valikoimamme on nimittäin täynnä valaisimia suunnitelijoilta kuten Fritz Hansen, Cult Design, Flos, Kartell, Louis Poulsen ja Zero.

Hankala valita? Siinä tapauksessa pitää kannustaa kaikkia!