Kylpyhuoneen tekstiilit netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Kylpyhuonetekstiilit

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-24 av totalt 256.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..11  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Original pyyhe
Lexington
alk. EUR9
Meraki pyyhe klipsit 10 kpl, nahka
EUR13
Normaalihinta EUR15
1  2  3  4  5  6  7  8  ..11  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Kylpyhuonetekstiilit

Parasta uuteen kaupunkiin saapuessa on purkaa laukut, riisuutua ja mennä suihkuun. Kun matkapölyt on pesty pois, saa kääriytyä puhtaaseen kylpypyyhkeeseen, nauttia lasillinen ja pohtia mitä uudella kaupungilla olisi tarjottavanaan. Juuri tuo hotellin tarjoama kylypyyhe joka sointuu samanlaisiin käsipyyhkeisiin saa itsensä tuntemaan erityiseksi.

Juuri tuo tunne tulisi saada kokea myös kotonaan aivan tavallisena maanantaiaamuna! Sisusta kylpyhuoneesi pienillä väriläikillä kuten toisiinsa sointuvilla käsipyyhkeillä, suihkuverhoilla ja kylpypyyhkeillä. Kutsu ylellisyys arkipäivään ja suo itsellesi jotain aivan erityistä.

 

Tilaa kylpyhuonetekstiilit netistä

Hae inspiraatiota ympäri maailmaa suoraan omaan kylpyhuoneeseesi, Ehkä spa-tunnelmaa tai merellistä New Hampshire teemaa? Haluatko mieluiten kaiken valkoisena tai kuvioissa jotka herättää koko kylpyhuoneen henkiin? Sinä päätät miten haluat sisustaa kyplyhuoneesi , tilaa käsipyyhkeet, kylpypyyhkeet ja muut tekstiilit suoraan meiltä. Me Room21:ltä haluamme suoda sinulle unelmiesi kylpyhuoneen, riippumatta maustasi tulee toimituksen olla nopea ja hintatarjoukset paremmat kuin liikkeessä.

 

Meidän tuotemerkit ja suosikit

Me olemme todella ylpeitä siitä että voimme tarjota teille asiakkaanamme mielettömän laajan valikoiman tuotteita merkeiltä kuten Gant Home, Ferm Living, Hay, House Doctor ja Marrimekko. Yhteistä näillä tuotemerkeillä ja meillä Room21:llä on tämä: ajattelemme aina teitä ensikädessä. Tee kylpyhuoneestasi juuri sitä, mitä olet aina haaveillut. Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkisi!