Keittiötekstiilit netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Keittiötekstiilit

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-48 av totalt 139.
1  2  3  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Paloitteluosat keittiöpyyhe, musta
Scandinavian Design Factory
EUR15
Mausteyrtit keittiöpyyhe, keltainen
Scandinavian Design Factory
EUR15
Paloitteluosat keittiöpyyhe, valkoinen
Scandinavian Design Factory
EUR15

Tekstiiliäkeittiöön

Kuka on sanonut, että keittiötekstiilien tulee aina olla tylsiä ja vain väline, jolla otetaan lämpimiä asioita uunista? Kaikki kodissasi oleva on osa sisustustasi, myös patalaput, keittiöpyyhkeet ja esiliinat.

Keittiötä ei tarvitse täyttää tekstiileillä, jotka vain tekevät tehtävänsä. Ne voivat olla myös hauskaa katseltavaa, väripilkku ja antaa huoneelle myös jotain esteettisesti. Room21 on ottanut tämän huomioon ja koonnut yhteen valikoiman, joka koristaa huonetta ja toimii samalla käytännöllisenä välineenä, joka tekee tehtävänsä.

Päivitä keittiösi kätevällä tavalla. Hanki hieman iloisia tekstiilejä!

Tilaa keittiötekstiileitä netistä

Valikoimaamme kuuluu kaikkea leipäkoreista keittiöpyyheisiin, patalappuihin ja esiliinoihin. Eikö olisikin hauskaa laittaa ruokaa pukeutuneena värikkääseen esiliinaan Ferm Livingiltä? Se kertoo jotakin sinusta ja me lupaamme, että vieraasi harkitsevat välittömästi hankkivansa samanlaisen seuraavaan grilli-iltaan.

Löydä juuri sinun keittiöösi sopivat tekstiilit ja tilaa ne meiltä. Meillä on aina hyvät hinnat ja nopea toimitus.

Suosikkituotteemme keittiöön

Keittiöpyyhe merkiltä Ferm Living roikkumaan lieden ylle tai värikkäät patalaput lieden vierelle? Leipäkori merkiltä Stelton pöydälle? Tai miksipä ei vastustamattomat keittiöpyyhkeet Almedahlsin uskomattomasta valikoimasta?

Nämä ovat muutamia suosikeistamme. Kysymys kuuluu, mitkä sopivat parhaiten sinun keittiöösi. Tarjoamme lisäksi tuotteita myös merkeiltä Växbo Lin, Gant Home, Hay, Esprit ja monia muita. Tutusta valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi