Tekstiilit
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Tekstiilit

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-48 av totalt 1610.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..34  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Sisätyyny 50x70
House Doctor
EUR13
Knut villahuopa 130x200, saffran
EUR67
Svea matto
Pappelina
alk. EUR36
Normaalihinta alk. EUR36
Kelim tyyny, squares
Ferm Living
EUR61
Sisätyyny 40x60
House Doctor
EUR10
Loop tyyny, mount
Ferm Living
EUR72
Deva tyynynpäällinen, harmaa
Chhatwal & Jonsson
EUR43
Deva tyynynpäällinen, orange
Chhatwal & Jonsson
EUR43
Max matto, musta
Pappelina
alk. EUR70
Cloud soittorasia
Ferm Living KIDS
EUR18
1  2  3  4  5  6  7  8  ..34  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Tekstiilit

Tuntuuko sinusta, että kodistasi puuttuu jotakin? Kaikki tarkkaan valitsemasi huonekalut ovat paikoillaan, mutta kuitenkin sisustus tuntuu kylmältä, steriililtä ja viileältä. Et oikein osaa tarkkaan sanoa, mitä uupuu. Usein vastaus on tekstiilit – jotakin, joka elävöittää huoneesi.

Jos ne pienet asiat, joita ei edes ajattele, voi tehdä kodista viihtyisän ja kodikkaan. Me Room21:llä olemme ottaneet tämän huomioon ja koonneet yhteen kaiken tarvittavan, jolla voit tehdä kodistasi persoonallisen.

Mitä mieltä olet esimerkiksi suurista pyyhkeistä, joihin voi kietoutua suihkun jälkeen aamulla? Yhteensopivista vuodevaatteista sinulle ja kumppanillesi tai vilteistä ja koristetyynyistä upealla printillä sohvaa koristamassa?

Ne ovat sellaisia asioita, joita ei ensin tule ajatelleeksi, mutta kun ne ovat paikoillaan, voi vain ihmetellä, kuinka on pärjännyt ilman niitä. Kaikenlaisten tekstiilien lisääminen sisustukseen antaa kodille lämpöä ja persoonallisuutta ja ne ovat sellaisia asioita, jotka huomaa heti ovesta sisään tulleessaan.

Tilaa tekstiilisi netistä

Käy läpi luokiteltua valikoimamme kaikenlaisista tekstiileistä ja löydä ne, jotka sopivat juuri sinun kotiisi. Meillä on kankaita ja tekstiilejä kaikki huoneisiin ja aina kohtuulliseen hintaan. Saat tilattua ne helposti netistä ja me toimitamme ne suoraan kotiisi.

Huolimatta siitä, etsitkö tekstiilejä keittiöön, kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen, meiltä löydät etsimäsi. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteista tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Day Home, Hay, Design House Stockholm, Gant Home, Källemo ja monia muita.

Tulet varmasti löytämään jotain, joka sopii kotiisi ja elävöittää sitä.