Viltit & koristetyynyt netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Viltit & Koristetyynyt

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-24 av totalt 754.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..32  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Knut villahuopa 130x200, saffran
EUR75
Kelim tyyny, squares
Ferm Living
EUR68
Coria tyynynpäällinen, amber nahka
EUR84
Normaalihinta EUR99
1  2  3  4  5  6  7  8  ..32  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Viltit ja Koristetyynyt

Tuntuuko siltä, että sohvasi alkaa olla hieman tylsä ja kulunut, mutta sinulla ei ole varaa hankkia uutta? Voit kuitenkin helpolla ja edullisella tavalla tehdä siitä kuin uuden. Verhoile sohva vaihtamatta kangasta! Vilttien ja koristetyynyjen avulla sohvasta tulee taas kutsuva, ja lisäksi siitä tulee lämpimämpi ja mukavampi.

Ajattele, että tulet kotiin tihkusateesta ja voi heittäytyä sohvalle ja kietoutua lämpimään vilttiin ja antaa pään levätä pehmeiden tyynyjen päällä. Nautiskele siitä. Hanki juuri sinun sohvallesi parhaiten sopivat viltit ja tyynyt.

Tilaa vilttejä ja tyynyjä netistä

Me Room21:llä olemme koonneet yhteen runsaasti parhaita vilttejä ja koristetyynyjä ja tarjoamme ne kohtuuhintaan. Oletko miettinyt, että haluaisit tuoda väriä olohuoneeseesi, mutta sinulla ei ole aikaa, rahaa tai mielenkiintoa tehdä suurempaa remonttia.

Tällöin pari ihanan väristä tyynyä olla sopiva ratkaisu sinulle – näihin tyynyihin hankit vielä sopivan viltin, jonka asetat huolettomasti tyynyjen viereen ja huoneesi on hetkessä saanut uutta nostetta. Tutustu eri vaihtoehtoihimme, tilaa netistä ja odota nopeaa toimitustamme.

Tuotemerkkimme ja vinkkimme

Room21 on ylpeä yhteistyöstään tunnettujen merkkien kuten Af Swedala, Firm Living, Gant Home, House Doctor, Day Home ja muiden kanssa. Etsi valikoimastamme se viltti, jonka alle haluat kietoutua viileinä talvi-iltoina tai ne tyynyt, jotka sopivat makuuhuoneeseesi.


Room21 tarjoaa jotain jokaiseen makuun, sen takaamme.