Vuodevaatteet netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
ilmainen toimitus yli 100 € - ei koske kotiinkuljetusta tai yrityspaketteja
x
Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia ja tarjouksia meiltä.
Kyllä, lisätkää minut postituslistalle!
Olen jo postituslistalla, haluan että poistatte minut tietoni!
0

Vuodevaatteet

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-24 av totalt 585.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..25  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Marimekko
EUR23
Tell sisätyyny, 50x60
Tell Me More
EUR25
1  2  3  4  5  6  7  8  ..25  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Vuodevaatteet

Vietämme suuren osan elämästämme sängyssä. Monta vuotta, jos laskemme yhteen sen ajan. Monelle on itsestään selvää, että sängyn tulee olla miellyttävä, viihtyisä ja kaunista katseltavaa. Me olemme ainakin sitä mieltä ja tämän vuoksi olemme koonneet yhteen parhaimmat vuodevaatteet.

Jos etsit uutta lakanaa, tyynyliinaa tai pussilakanaa, me tarjoamme sinulle suuren valikoiman, josta voit valita haluamasi. Meillä on tämän lisäksi päiväpeittoja, helmalakanoita, peittoja, tyynyjä ja muita tuotteita, jotka tekevät sängystäsi täydellisen.

Valitse oikea materiaali

Missä materiaalissa nukut mieluiten? Oletko sitä tyyppiä, joka nukahtaa aina hyvin puuvillalakanoissa vai hieman ylellisempää tyyppiä, joka tuudittautuu mieluummin silkkilakanoihin? Huolimatta siitä, millaisia lakanoita rakastat, tulet löytämään ne meiltä Room21:ltä. Meillä on oikean mittaisia ja mallisia lakanoita juuri sinun sänkyysi – pidä huoli, että löydät etsimäsi.

Me tarjoamme nopean toimituksen ja edulliset hinnat. Tutustu valikoimaamme löytääksesi juuri ne vuodevaatteet, jotka saavat sinut unelmoimaan yksisarvisista, ruusuista ja lottovoitosta. Olet sen arvoinen.

Tuotemerkkimme ja suosikkimme

Olemme koonneet yhteen tuotteita merkeiltä Gant Home, Mille Notti, Esprit, House Doctor ja monia muita. Nämä merkit tarjoavat kaikkea päiväpeitoista tyynyihin, lakanoihin ja helmalakanoihin. Asioita, jotka tekevät  sängystäsi erittäin viihtyisän paikan – aivan kuten sen kuuluukin olla. Värejä, kuvioita, pitsiä tai materiaaleja. Meiltä löytyy kaikkea. Sinun tarvitsee vain valita.