Koristerasiat netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Säilytystarvikkeet

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-24 av totalt 937.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..40  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Text ripustin, musta
House Doctor
EUR4
Circles koukku, musta
House Doctor
EUR40
Stripe kangaskori
House Doctor
EUR8
Helix knot, matta musta
Beslag Design
EUR9
Wood Knot 2-kpl
by Wirth
EUR25
1  2  3  4  5  6  7  8  ..40  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Säilytys pienille ja isoille tavaroille

”Mul on hommat hanskassa, ja hanskat hukassa..”Joo, eiköhän me kaikki tunnisteta kyseistä tunnetta, kun paniikissa penkoo vinttiä mullin mallin etsiessään epätoivoisena joulukoristeita, koristetonttuja ja valojohtoja. Tai ylipäätänsä hukassa olevia tavaroita. Tavaroillahan on usein tapana kadota juuri silloin kun niitä eniten tarvitsee –riippumatta koosta tai muodosta- Selvitä tämä ongelma säilyttämällä tavaroitasi aina samassa paikassa. Hyvällä säilytysjärjestelmällä saat kodistasi viihtyisän tilan jossa haluaa viettää aikaa.

 

Etsivä löytää!

Room21:ltä löydät säilytysmuodot pikkutavaroista tvjohdot -ja tv:tä säilyttäviin tvpöytiin. Mitä sinä etsit? Jotain johon saat sullottua mahtipontisen älppärikokoelmasi tai Strindbergin keräily-tuotekokoelmasi? Katso meidän säilytysmahdollisuutemme läpi ja tilaa suoraan netistä kotiin kannettuna.

 

Säilytysmahdollisuuksia suoraan netistä

Room21:ltä löydät kaikkea koukuista kaappeihin sekä hyllykköjä kaikissa eri muodoissa. Tavaroita, joita on helppo käyttää nimenomaan säilytykseen. Mikä täyttäisi juuri sinun säilytystarpeesi? Katso tuotemerkkimme läpi esim. Hay ja House Doctors pienemmille tavaroille ja isoimmille säilytettäville löytyvät tuotemerkit kuten Select21, Asplund, Voice, String, A2, Department ja Källemo. Mieti etukäteen säilytystarpeesi, osta se mikä on mielestäsi hienon näköinen ja joka toimii myös sisustusyksityiskohtana kotonasi.