Sisustustavarat / Koristeet
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Koristeet

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-48 av totalt 1625.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..34  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Pistol vaasi, kulta
Bloomingville
EUR11
Glas rund maljakko
Bloomingville
EUR35
Trad maljakko, large
House Doctor
EUR10
1  2  3  4  5  6  7  8  ..34  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Koristeet

Pienissä yksityiskohdissa on hienoa se, että niiden avulla voi helposti kertoa tarinansa. Kuka on, mistä tulee ja mistä unelmoi. Vanha perhevalokuva sängyn yllä, ensimmäiset luistimet roikkumassa eteisessä ja valtava maalaus New Yorkin taivaanrannasta.

Kaikki kertovat sinulle jotakin ja lisäksi ne tekevät kodista persoonallisen. Niin sen pitääkin olla. Jokaisessa kodissa pitäisi pienesineille antaa tilaa ja antaa niiden tuoda energiaa sinulle ja vierailijoillesi.

Tilaa koristeita netistä

Room21:lla on laaja valikoima sisustusesineitä, jotka elävöittävä kotiasi. Mukavaa on, että sinun ei tarvitse kierrellä useissa liikkeissä löytääksesi etsimäsi. Valitse suosikkisi sivuiltamme, tilaa ja nauti nopeasta toimituksestamme. Nopeaa ja kätevää.

Room21:n suosikit

On vaikeaa olla rakastumatta tuotemerkkeihimme ja niiden tuotteisiin. Esimerkkinä voimme käyttää Kay Boyesenin koottuja tuotteita. Tai miksipä ei kynttilänjalkoja merkeiltä Areawear ja Skultuna? Jos tarvitsee paikan leikkokukille, ovat House Doctorin maljakot vastustamattoman ihania.

Näiden lisäksi Room21 tarjoaa myös koriste-esineitä muun muassa merkeiltä Rosendahl, Asplund, Georg Jensen, Kartell, Klong, Stelton ja monia muita. Valikoima sisältää lyhtyjä, kynttelikköjä, puuhahmoja, rukkuja ja kaikkea, millä voit koristella kotisi.

Löydä suosikkisi meiltä, riskinä on, että löydät liikaa suosikkeja!