Säilytystavaroita netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
x
Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia ja tarjouksia meiltä.
Kyllä, lisätkää minut postituslistalle!
Olen jo postituslistalla, haluan että poistatte minut tietoni!
asiakaspalvelu toivelista (0)


Save

Säilytä

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-24 av totalt 108.
1  2  3  4  5  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Aterimet purkki S, matta musta
EUR11
Normaalihinta EUR14
Aterimet purkki L, matta musta
EUR18
Normaalihinta EUR23
Leipäkori Alfredo S, ruostumaton teräs
EUR36
Normaalihinta EUR45
Hexagon paperipidike
Ferm Living
EUR47
Purkki 125 ml
House Doctor
EUR3
Normaalihinta EUR4
Purkki 900 ml
House Doctor
EUR6
Normaalihinta EUR7
Food Factory purkki no 5
EUR7
Normaalihinta EUR9
1  2  3  4  5  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Keittiön säilytys

Keittiössä on aina mukavampi touhuta, kun tavarat ovat järjestyksessä. Palkitse itsesi ja keittiösi säilyttämällä kaikki siellä, missä niiden kuuluukin olla. Teline talouspaperirullalle, rasioita pastalle, jauhoille ja sokerille sekä muille tavaroille, joita käytät päivittäin. Anna kasvattamiesi yrttien koristaa keittiötäsi sijoittamalla ne maustetelineelle.

Jokaisella tavaralla on paikkansa ja se on vain löydettävä. Näin keittiöstä on helpompi löytää tarvitsemansa ja siellä on paljon mukavampi touhuta. Meillä Room21:llä on kaikkea tarvittavaa, jotta keittiöstä saa viihtyisän. Heitä menemään kaikki vanhat kartonkipakkaukset ja tylsät tuotepakkaukset.

Tutustu valikoimaamme ja päivitä keittiösi sen avulla. Saat tehtyä keittiöstäsi kauniimman paikan ja ruoanlaitosta käytännöllisempää.

Tilaa oikeanlaista säilytystä keittiöön

Unelmoitko joskus takaisin lapsuuteesi, kun tiesit tasan tarkkaan, millaiseen pieneen purnukkaan mummo oli piilottanut pikkuleivät, siihen kukikkaaseen peltipurkkiin kaapin peränurkkaan? Voit luoda saman tunteen lapsillesi tai lapsenlapsillesi.  Meillä on laaja valikoima erilaisia purkkeja kaikkiin tarkoituksiin monilta eri designereilta.

Sinun tarvitsee vain päättää, millaiseen purkkiin haluat perheen tulevien sukupolvien yhdistävän juuri sinut. Tämän jälkeen voit tilata tuotteen suoraan netistä ja saada sen toimitettua kotiisi. Keksipurkin vartioinnin saat suorittaa itse.

Suosikkimme

Room21 tarjoaa upeita sarjoja tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Joseph Joseph, Muuto, Norman Copenhagen, Ferm Living, House Doctor ja monia muita. Huolimatta siitä, mitä raaka-aineita sinulla on keittiössäsi, niille löytyy varmasti fiksu tapa säilyttää ne.