Säilytystavaroita netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Säilytys

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-48 av totalt 89.
1  2  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
AJ lounaslaatikko A-Z, valkoinen
alk. EUR14
Normaalihinta alk. EUR20
Hexagon paperipidike
Ferm Living
EUR42
Lulajar purkki
EUR29
Upside Down lasipidike, dusty pink
Scandinavian Design Factory
EUR29

Keittiön säilytys

Keittiössä on aina mukavampi touhuta, kun tavarat ovat järjestyksessä. Palkitse itsesi ja keittiösi säilyttämällä kaikki siellä, missä niiden kuuluukin olla. Teline talouspaperirullalle, rasioita pastalle, jauhoille ja sokerille sekä muille tavaroille, joita käytät päivittäin. Anna kasvattamiesi yrttien koristaa keittiötäsi sijoittamalla ne maustetelineelle.

Jokaisella tavaralla on paikkansa ja se on vain löydettävä. Näin keittiöstä on helpompi löytää tarvitsemansa ja siellä on paljon mukavampi touhuta. Meillä Room21:llä on kaikkea tarvittavaa, jotta keittiöstä saa viihtyisän. Heitä menemään kaikki vanhat kartonkipakkaukset ja tylsät tuotepakkaukset.

Tutustu valikoimaamme ja päivitä keittiösi sen avulla. Saat tehtyä keittiöstäsi kauniimman paikan ja ruoanlaitosta käytännöllisempää.

Tilaa oikeanlaista säilytystä keittiöön

Unelmoitko joskus takaisin lapsuuteesi, kun tiesit tasan tarkkaan, millaiseen pieneen purnukkaan mummo oli piilottanut pikkuleivät, siihen kukikkaaseen peltipurkkiin kaapin peränurkkaan? Voit luoda saman tunteen lapsillesi tai lapsenlapsillesi.  Meillä on laaja valikoima erilaisia purkkeja kaikkiin tarkoituksiin monilta eri designereilta.

Sinun tarvitsee vain päättää, millaiseen purkkiin haluat perheen tulevien sukupolvien yhdistävän juuri sinut. Tämän jälkeen voit tilata tuotteen suoraan netistä ja saada sen toimitettua kotiisi. Keksipurkin vartioinnin saat suorittaa itse.

Suosikkimme

Room21 tarjoaa upeita sarjoja tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Joseph Joseph, Muuto, Norman Copenhagen, Ferm Living, House Doctor ja monia muita. Huolimatta siitä, mitä raaka-aineita sinulla on keittiössäsi, niille löytyy varmasti fiksu tapa säilyttää ne.