Leipomiseen netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Leivonta

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-10 av totalt 10.
Suodata

Leivonta

Muistatko tuntee, kun lapsena sait auttaa vanhempia leipomaan? Tai vieläkin parempaa – kun sai kokeilla leipomista itsekseen? Leipomisen pitäisi olla hauskaa ja tavoitteena on saada tuo onnellisuuden tunne takaisin.

Ymmärrämme, että voi olla hankalaa sekoitella aineksia sen seitsemän sortin leivoksiin, ja siksi pyrimmekin helpottamaan toimintaa ja palauttamaan sen tunteen, kun leipominen on hauskaa!

Kutsu lapset mukaan

Ota lapset mukaan leipomishetkeen. Anna heidän tuntea luomisen ilo ja luoda jotain hyvältä maistuvaa. Herätä lapsen mielenkiinto värikkäillä kulhoilla, hauskoilla kuvioilla ja ihanilla pursottimilla. Meillä on myös lapsille oma leivontasetti merkiltä Tala. Siitä juniorit taatusti pitävät!

Olemme koonneet yhteen kaikkea leivonnassa tarvittavaa ja et voi taatusti poistua sivulta ilman, että haluat laittaa kanelipullataikinan alulle. Tutustu valikoimaamme ja tilaa haluamasi tuotteet suoraan netistä. Todella helppoa ja lisäksi edulliseen hintaan.

Tilaa leipomistuotteita netistä

Kotona leipominen ei ole ollut koskaan niin muodikasta kuin nyt? Kaikkialla näkee ohjelmia, kirjoja ja lehtiä, joissa on erilaisia vinkkejä leipomiseen. Anna itsellesi kunnon mahdollisuus onnistua leipomisessa. Room21 antaa sinulle mahdollisuuden.

Tutustu värikkäisiin suosikkeihimme kuten kulhoihin merkiltä Joseph Joseph, tai vastustamattomiin muffinssivuokiin Muumi-kuviolla merkiltä Kalasfårm. Onko leipominen sinusta liian tahmaista? Kokeile  non-stick kaulinta merkiltä Tala – se tekee leipomisesta mukavaa. Tutustu tarkemmin tuotemerkkeihimme kuten Lékué, Hackman, Zyliss ja monia muita löytääksesi juuri sinulle parhaiten sopivat tuotteet.