Keittiövälineet netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Keittiövälineet

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-48 av totalt 103.
1  2  3  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Juustohöylä, kulta
Bloomingville
EUR9
Kastikeshaker 0,25 L
EUR22
Normaalihinta EUR29
Latina salaattilinko, kirkas
EUR14
Normaalihinta EUR29
833 Digital ajastin
Bengt Ek Design
EUR36
Beater vispilä, harmaa
Normann Copenhagen
EUR14
600  ajastin 60 min
Bengt Ek Design
EUR28
Alfredo suola & pippuri
EUR145
Siivilä, musta
Normann Copenhagen
EUR24
Elevate nuolija/lasta, vihreä
EUR10
Normaalihinta EUR15

Keittiövälineet

Hyvännäköinen keittiö, on iloinen keittiö. Tee keittiöstäsi juuri niin hyvännäköinen ja käytännöllinen kuin olet aina unelmoinut. Tee loppu ympäriinsä levitetyille leikkuulaudoille, tiskiaineille jotka kaadetaan suoraan tylsistä pesupulloistaan ja mittakupeille jotka ei koskaan löydy sieltä mistä pitäisi.

Fiksut ja helpot ratkaisut ovat aina tervetulleita. Varsinkin keittiössä, jossa todella haluaa, että kaikki löytyy omilta paikoiltaan ja kaikki toimii kuten pitää. Room21 on kerännyt kaikki nämä fiksut ratkaisut sinua varten yhteen paikkaan. Tervetuloa kurkistamaan ja katsomaan mikä toimii sinulle parhaiten!

 

Osta keittiövälineet netistä

 

Tarjoamme hyvien hintatarjousten lisäksi nopean toimituksen, jotta sinulle jää aikaa muuhun. Esim. valmistamaan  ruokaa, johon välineistömme on luotu sinua auttamaan. Kurkkaa keittiöön suunnattua valikoimaamme ja tilaa ne jotka sopivat keittiöösi ja kotiisi parhaiten!

 

Tuotteemme ja valikoimamme

 

Oletko kyllästynyt roskikseen ja sen viemään hukkatilaan? Tsekkaa Joseph Joseph:n tiskipöydän säilytysjärjestelmä- tässä puhutaan jo erinomaisesta ratkaisusta! Valuuko silmäsi kun pilkot sipulia etkä ole kovinkaan innostunut valmistamaan ruokaa silmäsuojusten muuntamana kyklooppina? Ratkaisu löytyy sipulinleikkaajasta tuotemerkiltä Zyliss. Haluatko ohuen kerroksen oliiviöljyä salaatille tai voileivälle? Tällöin suosittelemme Prepara:n öljysuihkutinta. Meiltä Room21:ltä löydät kaiken tämän ja vielä enemmän koottuna samasta paikasta. Kurkkaa ja löydä hyvännäköisiä keittiövälineitä jotka helpottavat elämääsi.