Muuta netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Muut keittiötuotteet

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-48 av totalt 61.
1  2  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Teepallo, kulta
Bloomingville
EUR6
Noir teekannu, musta
Bloomingville
EUR21
EM pressokannu 1 L, ruostumaton teräs
EUR82
Normaalihinta EUR82

Keittiölaitteet

Vuosisatojen ajan ovat ihmiset pyrkineet helpottamaan erilaisia asioita ja niiden hoitamista. Ja onneksi niin? Kuka seisoo tänä päivänä kömpelön ja suuren hammassahan kanssa hankopinon äärellä tai kuka jaksaisi kirnuta voinsa käsin? Onneksi tämä kehitys on myös saavuttanut keittiön.

Nyt sinun ei tarvitse väsyttää käsiäsi vatkatessasi kermaa jälkiruokiin, voit ilman suurempia ponnistuksia valmistaa itsellesi smoothien aamiaiseksi ja saat ihanan rapeaa leipää paahtimen avulla. Mahtavaa eikö totta? Sinun tarvitsee vain hankkia raaka-aineet ja oikeat välineet keittiöösi nauttiaksesi herkuista.

Resepti onnistuneeseen aamiaiseen

Osta lempihedelmiäsi, hieman jugurttia, ehkä kaurahiutaleita ja laita ne yhdessä tehosekoittimeen. Lopputuloksena on terveellinen smoothie, joka pitää nälkää pidemmän aikaa. Sillä aikaa, kun tehosekoitin valmistaa smoothiesi, laitat leivän paahtimeen ja keität vettä vedenkeittimellä. Muutamassa minuutissa olet näin valmistanut itsellesi täydellisen aamiaisen, joka sisältää leipää, teetä ja herkullisen smoothien.

Täältä löydät kaikki laitteet, joiden avulla saat valmistettua terveellisen, herkullisen aamiaisen hetkessä.

Tilaa keittiölaitteita netistä

Me Room21:llä haluamme helpottaa asioita riippumatta siitä, haluatko valmistaa helposti aamiaisen vai tilata laitteita keittiöösi. Voit tilata meiltä haluamasi tuotteen ja saat nopeasti toimitettua kotiisi. Lisäksi tarjoamme edulliset hinnat.

Tuotemerkkimme

Keittiölaitteiden ei tarvitse todellakaan olla tylsiä – päinvastoin. Nykyään niitä voi käyttää osana sisustusta. Tämän ovat myymämme tuotemerkit ottaneet tosissaan. Tutustu esimerkiksi Bodumin eri värisiin tehosekoittimiin tai Alessin tyylikkääseen vedenkeittimeen – nämä ovat tuotteita, jotka tekevät ihmeitä niin esteettisesti kuin toiminnallisestikin keittiössäsi.