Veitset & leikkuulaudat netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Veitset ja leikkuulaudat

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-24 av totalt 36.
1  2  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Leikkuulauta paloitteluosat, musta
Scandinavian Design Factory
EUR38
Hunters Edition leikkuulauta, musta
Scandinavian Design Factory
EUR38
Leikkuulauta sipuli, harmaa
Scandinavian Design Factory
EUR26

Veitsiä ja Leikkuulautoja

Kalan fileoiminen, lihan leikkaus tai vain tomaatin pilkkominen on jotain erityistä. Etenkin, kun sinulla on terävä ja hyvä veitsi. Jos se puuttuu, muuttuu tunne heti vastakkaiseksi. Tällöin sinun tarvitsee paloitella ja repiä kalaa, lihanpalaa tai tomaattia niin, että se menettää raikkautensa.

Hyvästä veitsestä ei mitään syytä tinkiä. Varmista aina, että veitsesi on yhtä korkealaatuisia kuin raaka-aineesi. Oikeiden veitsien ansiosta ruoanlaitosta tulee yhtä helppoa kuin – kyllä, veistää lämmin voiveitsi pehmeän voin läpi? Tulet kiittämään itseäsi päätöksestäsi joka kerta ruokaa laittaessasi.

Tilaa upea ja käytännöllinen leikkuulauta

Leikkuulaudat ovat upea keksintö, jotka todella täyttävät toimintonsa. Hän, joka sen keksi, tiesi, mitä oli tekemässä! Nyt olemme saavuttaneet kehityksen seuraavan asteen – leikkuulaudat ovat tärkeä osa keittiön sisustusta.

Sisusta keittiösi massiivisella marmorilaudalla, värikkäillä leikkuulaudoilla tai miksipä ei suurella, puisella laudalla, jonka päällä on hyvä leikata vastaleivottua leipää. Valitse kotiisi parhaiten sopiva ja tilaa se netistä.  

Veitsiä ja tarvikkeita – suosikkimme

Room21:n valikoima on laaja ja meiltä on saatavilla kaikkea veitsistä, leikkuulaudoista ja saksista veitsitelineisiin ja veitsenteroittimiin. Tuotemerkkimme ovat tunnetusti korkealaatuisia. Saatavilla on esimerkiksi tuotteita merkeiltä Fiskars, Hackman, Joseph Joseph, Hay ja House Doctor. Kuulostako tutulta?

Löydä suosikkisi valikoimastamme. Mukavia ruoanlaittohetkiä.