Keittämiseen & paistamiseen netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Keitto&Paisto

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-34 av totalt 34.
Suodata
Kaatokansi, 20 cm
EUR43
Still teekannu
Ferm Living
EUR58
Tools uunivuoka
Iittala
EUR261
Sico pannunalunen, minttu
EUR15
Normaalihinta EUR21
Sico pannunalunen, roosa
EUR15
Normaalihinta EUR21
Pots & Pans kansi 24 cm
EUR18
Normaalihinta EUR37
Tools sauteuse, 1 L
EUR116
Normaalihinta EUR116

Kattilat ja paistinpannut

Jos katsot ruoalaitto-ohjelmia tv:stä, tulet huomaamaan yhden asian – tarkasti valittujen raaka-aineiden lisäksi – yhden asian, joka on yhteistä kaikille kokeille kuten Jamie Oliverille, Gordon Ramseylle tai Jyrki Sukulalle. Mikä?

Heidän käyttämänsä välineet on tarkoitettu juuri sille ruokalajille, jota he valmistavat. Oli kyseessä sitten keitto, uunikala tai pastakastike, pitävät he huolen siitä, että ne valmistetaan juuri oikeassa kattilassa tai padassa.

Sinä voit tehdä saman! Hanki itsellesi  juuri se oikea paistinpannu lihallesi tai rapeille pannukakuillesi. Päivitä patasi ja kattilasi. Se voi tehdä ihmeitä keittiössä.

Tilaa patoja, pannuja kattiloita netistä

Parasta tilaamisessa netistä Room21:ltä on – hintojen lisäksi – se tosiasia, että haluamasi asia on vain yhden klikkauksen päässä. Tutustu valikoimaamme, tilaa ja odota nopeaa toimitustamme. Helppoa kuin heinänteko tai vaikka letun paisto.

Ja ne letut paistetaan tietenkin Skeppshultin paistinpannulla. Sen lisäksi meillä on monia muita pannuja kattiloita, joihin voi rakastua. Välineitä, joilla on pitkä elinikä, ja joihin ei väsy koskaan. Mitä sanoisit Eva Solon eri pannuista upeilla väreillä tai klassisesta Hackmanin kattilasta?

Vain paras on tarpeeksi hyvä keittiöösi ja me tarjoamme vain parasta Room21:llä.