Wallstickers netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
x
Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia ja tarjouksia meiltä.
Kyllä, lisätkää minut postituslistalle!
Olen jo postituslistalla, haluan että poistatte minut tietoni!
asiakaspalvelu toivelista (0)


Save

Wallstickers

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-2 av totalt 2.
Suodata

Wallstickers

Oletko hieman väsynyt siihen valkoiseen, tylsään tapettiin kotonasi? Se toimii, mutta ei ole sen enempää. Seinä on hieman mitäänsanomaton? Tällöin Wallstickers sopivat juuri sinulle!

Sisusta huoneesi eri väreillä tai yhdistele? Muuta olohuoneesi seinää kiinnittämällä siihen upea kuva, joka antaa välittömästi uutta ulottuvuutta. Voit muutamassa minuutissa muuntaa huoneen ilmettä ja tapetointi ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Tutustu Room21:n laajaan wallsticker-valikoimaan löytääksesi suosikkisi.


Wallstickers lastenhuoneeseen

Anna lasten matkustaa maailman ympäri poistumatta huoneestaan. Mahdotonta?! Ei tietenkään. Valitse maailmankartta merkiltä Ferm Living. Kartalta lapset voivat valita lempipaikkansa ja matkustaa sinne, kun he ovat tarpeeksi vanhoja. Näin luodaan seikkailuja ja kehitetään lapsen mielikuvitusta.

Onko lapsesi – tai sinä itse asiassa – hieman nahjus? Jäsennä viikko hauskalla tavalla. Wallsticker-sarjan Kalenterin merkiltä Ferm Living avulla viikon aikataulujen suunnittelu on huomattavasti mukavampaa.

Löydä etsimäsi ja tilaa se Room21:ltä. Nopea toimitus ja edullisen hinnat.


Ferm Living – suosikki

Ferm Living on yritys, joka on todellinen edelläkävijä Wallstickersin valmistuksessa ja me Room21:llä olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet merkin valikoimaamme. Mielikuvituksella ei ole rajoja, kun puhutaan heidän designeistaan ja on hämmästyttävää, kuinka pienet yksityiskohdat voivat muuttaa koko huoneen ilmeen.

Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkisi, joilla voit koristaa seinäsi. Room21 ja Ferm Living ovat loistava valinta etsiessä Wallstickereitä