Taulut netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
x
Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia ja tarjouksia meiltä.
Kyllä, lisätkää minut postituslistalle!
Olen jo postituslistalla, haluan että poistatte minut tietoni!
asiakaspalvelu toivelista (0)


Save

Taulut

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-24 av totalt 33.
1  2  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
1  2  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Taulut

Eikö olekin rauhoittavaa seisoa maalauksen edessä ja arvioida taiteilijan jokaista siveltimenvetoa? Seisoessa museossa tuntee itsensä toisinaan hieman tyhmäksi.  ”Kuinka ajatteli taitelija tässä? Mikä on tämän tarina?” Yllättäen uteliaiden jono takana alkaa kasvaa. Matkaa on jatkettava ilman vastausta. 

Vältä tämä hieman epämukava tunne ja sisusta oman kotisi eteinen, olohuone tai keittiö taiteella. Niitä tauluja voi analysoida kaikessa rauhassa. Room21:lla on tauluja kaikkien makuun – väriräjähdyksiä, kauniita maisemia tai suoraviivaisia tauluja tekstillä.

Välj tavlor som säger någonting om dig. Konst som passar just ditt hem.

Tilaa tauluja netistä

Hienointa taiteessa on se, että makuasioista ei voi kiistellä. Tauluissa ei ole oikeaa tai väärää, vain sinä voit päättää, mistä tyylistä pidät. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä suosikkisi; Taulun, jota jaksat katsella, ja joka antaa sinulle jotain uutta päivittäin. Tilaa se sitten suoraan netistä.

Me Room21:llä olemme ylpeitä nopeasta toimituksestamme ja edullista hinnoistamme. Saat  rahoillesi vastinetta yksinkertaisesti.

Eri kokoisia tauluja

Room21 tarjoaa suosikkejamme. Meillä on taidetta tunnetuilta merkeiltä kuten Wallstuff, House Doctor, Select21 ja Forsberg Form. Tutustu tarkemmin viimeksi mainittuun ja et tule pettymään!

Oli sinulla sitten pieni tila tai suurempi seinä, jolle haluat sijoittaa tauluja, valikoimamme tarjoaa kaiken kokoisia tauluja juuri sinun tarpeisiisi. Silmänilosi löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa!