Joulu / Joulu / Jouluvalaistus
Juuri nyt_ ILMAINEN TOIMITUS
x
Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia ja tarjouksia meiltä.
Kyllä, lisätkää minut postituslistalle!
Olen jo postituslistalla, haluan että poistatte minut tietoni!
0

Jouluvalaistus

Rajoita hakuasi

  • Adventtikynttilänjalat Joulutähdet Valoköynnökset
  • Beige/ruskea Harmaa Hopea/kromi Läpinäkyvä Messinki/kupari Multivärinen Musta Punainen Vaalea puu Valkoinen Vihreä
  • Bsweden Belysningsbolaget Design House Stockholm House Doctor Northern Smak Design SMD Design Star Trading Watt & Veke Örsholmsstaken
  • Keittiö Lastenhuone Makuuhuone Olohuone Ruokasali Ulkona

Update
Näyttää 1-24 av totalt 77.
1  2  3  4  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Lightbow ekstravalo, new 5-pkl
Design House Stockholm
EUR10
Fling valaisin 78, valkoinen
Bsweden Belysningsbolaget
EUR303

Jouluvalaistus

Nyt on jälleen joulun aika, aika pullapoikien leivontaan, joulukarkkien tekoon, kuusen koristeluun sekä pipareiden leipomiseen. Ihastuttava aika vuodesta, ajankohta laittaa aikaa ekstra aikaa ikkunoiden, kaappien ja hyllyjen koristeluun, sekä sisustaa joulutähdillä, adventtikynttilöillä sekä kuusen palloilla kaikissa eri muodoissa ja väreissä. Ja tietenkin joululahjojen paketointia!

Talven juhla-aika ei pidä sisällään pelkästään punaista, tonttuja ja kuusen tuoksua. Miksipä ei vaikka raikasta valkoista, ,kirkasta hopeaa tai kimmeltävää messinkiä. Adventtikynttelikköjenkään ei tarvitse olla neljä punaista kynttilää sammalen ja sienten ympäröiminä vaan voi olla rakennettu esim. Neljästä Skultunan Kin tuikkulyhdystä, tai Design Letter:n neljästä numeroidusta Espressomukista. Anna mielikuvituksen lentää ja tärkeintähän on, että sinä itse pidät  joulusisustuksestasi. 


Ikkunaan ripustettavia joulutähtiä meiltä löytyy useita eri malleja sekä muotoja. Mitäs sanoisit vaikka Watt & Veken valko-punaisesta glittertähdestä, yksinkertaisesta Flingin Pendel riippuvalaisimesta tai Star Trading:n hienoista tähdistä?

Tähdet sopivatkin niin hienosti myös eri mallisiin kynttilänjalkoihin. Hienoja esimerkkejä ovat klassinen Elfluga joka saa loistaa vuoden ympäri tai punainen Örsholms kynttelikkö.