x
Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia ja tarjouksia meiltä.
Kyllä, lisätkää minut postituslistalle!
Olen jo postituslistalla, haluan että poistatte minut tietoni!
asiakaspalvelu toivelista (0)


Save

Sisustustavarat

Rajoita hakuasi

Update
Näyttää 1-24 av totalt 426.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..18  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
1  2  3  4  5  6  7  8  ..18  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Toimiston sisustusta

Vietät luultavasti paljon aikaa toimistossasi. Miksipä et tekisi siitä kotoisaa – ja ennen kaikkea - viihtyisää. Jos nyt joka tapauksessa istut siellä pitkiä aikoja, pidä ainakin huoli, että viihdyt siellä, vai mitä?

Hanki tuoli, joka sopii vartalollesi, varmista, että vanha, ruma roskakori vaihtuu uuteen ja iloiseen ja pidä huoli myös siitä, että kirjoituspöydällä on tilaa muullekin kuin tietokoneelle.

Olemme usein tuotteliaimpia siellä, missä viihdymme parhaiten.

Toiminnot ja tulokset

On mahdollista säästää useita tunteja vain muuttamalla hieman työpöydän järjestystä. Käytä aikaa toimiston järjestelyyn kätevillä kansioilla, laatikoilla ja muulla sisustuksella. Room21 on koonnut kaikkea tarvittavaa toimiston tarpeisiin. Voit tilata tarvitsemasi tuotteet kätevästi netistä ja me toimitamme ne sinulle pikaisesti.

Kirjoituspöytä ja toimiston tuolit

Hyvän kirjoituspöydän ja siihen sopivan tuolin omistaminen on tärkeää. Sinun tulee voida istua mukavasti ja ennen kaikkea vartalosi tulee voida hyvin. Ergonomisesti oikea istuinasento on erittäin tärkeää vartalon hyvinvoinnille.

Tilaathan sen vuoksi laatutuotteita toimistoosi, jotka voit säätää omien tarpeidesi mukasesti.

Suosikit ja tuotemerkit

Toimistoon menemisen ei tarvitse tarkoittaa tylsistymistä. Tutustu Room21:n valikoimaan ja valitse juuri sinun toimistoosi sopivat tuotteet. Mitä sanoisit Heritage 135 -kirjoituspöydästä merkiltä Select21 – yhdistettynä Sjuan-tuoliin merkiltä Fritz Hansen? Ei paha vai mitä?

Valikoimassamme on runsaasti tuotteita muun muassa merkeiltä Hay, Kartell, House Doctor, Nomess Copenhagen, Authentics ja monilta muilta. Tutustu valikoimaamme löytääksesi etsimäsi