Kylpyhuonetekstiilit – Osta online osoitteesta Room21.fi
ilmainen toimitus yli 100 € - ei koske kotiinkuljetusta tai yrityspaketteja
x
Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia ja tarjouksia meiltä.
Kyllä, lisätkää minut postituslistalle!
Olen jo postituslistalla, haluan että poistatte minut tietoni!
0

Tekstiilit

Rajoita hakuasi

Update
Näyttää 1-24 av totalt 316.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..14  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Nissan koukku, musta
Beslag Design
EUR5
Viskan koukku, musta
Beslag Design
EUR4
Original pyyhe
Lexington
alk. EUR9
Siljan koukku, musta
Beslag Design
EUR6
1  2  3  4  5  6  7  8  ..14  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Kylpyhuoneen tekstiilit

Luultavasti parasta uuteen kaupunkiin saapumisessa on se, kun saa purkaa matkalaukut hotellihuoneeseen, riisuutua ja astua suihkuun. Kun on saanut pestyä matkan tomut vartalolta, voi kääriytyä puhtaaseen pyyhkeeseen, nauttia lasillisen ja suunnitella tutustumiskierrosta kaupungille.

Juuri tuo hotellin tarjoama kylpypyyhe, joka sopii yhteen samanlaisten käsipyyhkeiden kanssa, saa sinut tuntemaan itsesi erityiseksi

Tämän tunne on mahdollista tuntea myös kotona aivan tavallisena maanantaiaamuna! Sisusta kylpyhuoneesi pienillä väripilkuilla yhteensopivien käsipyyhkeiden, suihkuverhon ja kylpypyyhkeiden muodossa. Tuo arkeen luksusta ja hemmottele itseäsi.

Tilaa kylpyhuoneen tekstiileitä netistä

Hae inspiraatiota kylpyhuoneeseesi ympäri maailmaa. Ehkä haluat tunteen kylpylästä tai merellisen teeman New Hampshiresta? Haluatko kuitenkin, että kaikki on valkoista tai kuviollista, joka elävöittää koko kylpyhuoneen? Päätät itse millaisen kylpyhuoneen haluat ja tämän jälkeen voit tilata käsipyyhkeet, kylpypyyhkeet ja muut tekstiilit suoraan meiltä.

Me Room21:llä haluamme toimittaa sinulle unelmiesi kylpyhuoneen riippumatta haluamastasi tyylistä. Toimituksen tulee olla nopeaa ja hinnat paremmat kuin liikkeissä.

Tuotemerkkimme ja suosikkimme

Voimme ylpeänä tarjota sinulle asiakkaana laajan valikoiman monilta merkeiltä kuten Gant Home, Ferm Living, Hay, House Doctor ja monia muita. Yhteistä näille tuotemerkeille on se, että ne – aivan kuten Room21kin – ajattelevat sinua ensisijaisesti.

Luo itsellesi unelmiesi kylpyhuone. Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkisi!