Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Harbour Chair, Vaaleanharmaa/Tammi
-40%

Harbour Chair, Vaaleanharmaa/Tammi

273.00 €455.00 €
Varastossa

Harbour Chair, Valkoinen/Tammi

273.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Harbour Chair on Audo Copenhagenn valmistama ja Norm Architectsin suunnittelema klassikkotuoli. Tuolin tarina alkoi Nordhavnissa, Kööpenhaminan pohjoisessa satamassa, ja lähes heti lanseerauksensa jälkeen Harbour Chairista on tullut yksi aikamme klassikkotuoleista. Tuolin pehmeä muoto ja tyylikäs design sopivat sekä toimistoympäristöön että kotiin, keittiönpöydän ääreen. Harbor Chair ei ainoastaan näytä kauniilta, vaan sen geometrinen ja orgaaninen muoto tekevät istuinkokemuksesta täysin ainutlaatuisen. Saatavana useassa eri värissä.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 273 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Audo Copenhagen on kahden tanskalaismerkin nimeltä MENU ja by Lassen yhteinen kosketuspinta, jossa yhdistyy sata vuotta tanskalaista muotoilua ja jatkuvasti laajentuva ja kehittyvä, nykyhenkinen ja kansainvälinen näkökulma. Audon huonekaluista, valaisimista ja sisustuksesta huokuvat huolelliset yksityiskohdat, korkealaatuiset materiaalit ja ajaton tanskalainen muotoiluperinne. Audo Copenhagen luo jännittävän ja innoittavan elämyksen kaikille muotoilun ystäville ainutlaatuisella kyvyllään saattaa tasapainoon perinteet ja uudentaminen.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null