Huonekalut / Tuolit
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Tuolit

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-48 av totalt 656.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..14  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Forms tuoli, ruskea
House Doctor
EUR116
Wood pinnatuoli H17, musta
EUR88
Forms tuoli, musta
House Doctor
EUR116
Wood pinnatuoli H17, valkoinen
EUR88
Wood pinnatuoli H17, harmaa
EUR88
Comma tuoli, harmaa
House Doctor
EUR119
Comma tuoli, kupari
House Doctor
EUR119
Wood pinnatuoli H17, oliivi
EUR88
1  2  3  4  5  6  7  8  ..14  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Tuoli, mukava ja kaunis.
Tuoli on tärkeä osa kotiamme tänä päivänä. Tuolin tulee kauniin ulkomuodon lisäksi olla myös mukava istua. Tänä päivänä vietämme suuren osan päivästämme istuen töissä, illallisilla, ystävien kanssa, koulussa.. Lista vain jatkuu ja jatkuu. Tämän vuoksi on mukavuus tärkeä osa istuvaa arkeamme.
 
Perheen kokoontumispiste.
Meillä Room21:ltä löydät tuoleja eri tyyleissä, muodoissa, väreissä sekä designeissa. Yhdistä uutta vanhaan, mustaa valkoiseen ja pehmeää kovaan, luodaksesi tyylin joka sopii sinulle täydellisesti! Kokoa perhe ja ystävät pöydän ympärille pitkän päivän jälkeen, tärkeää laatuaikaa kaikille. 
Tuolit- eri malleja ja muotoiluja.
Meidän valikoimastamme löydät mukavia sekä hyvännäköisiä tuoleja jolla saat luotua miellyttävän kokoontumispisteen kotiisi. Riippumatta minkälaista tuolia etsit; klassisen valkoista pinnatuolia tai designtuolia Tonilta, Hayltä tai Tolixilta - löydät ne meiltä! Tarjontaamme kuuluu mukavia työtuoleja, korkeita baarijakkaroita tai jakkaroita kun lisätilaa tarvitaan. Kurkkaa valikoimaamme ja löydä sieltä juuri sinulle sopiva tuoli!