Säilytystä netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Säilytys

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-24 av totalt 1196.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..50  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
String työtaso
alk. EUR122
1  2  3  4  5  6  7  8  ..50  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Säilytystä suurille ja pienille esineille

”Joulu on taas, joulu on taas ja mihin ovat kaikki tavarat hävinneet? “ Tiedämme kaikki varmasti paniikin, joka hiipii luoksemme seisoessamme vintillä ja etsiessämme pahvilaatikoista tonttuja, jouluvaloja ja joulukuusenkoristeita. Tai etsiessämme oikeastaan mitä tahansa.

Kaikilla näillä tavaroilla on tapana kadota – koosta tai muodosta riippumatta – ja ne ovat aina poissa, kun niitä eniten tarvitsee. Ratkaise ongelma säilyttämällä tavaroita aina samassa paikassa, jotta tiedät, missä ne ovat. Hyvän säilytysjärjestelmän avulla teet kodistasi helposti navigoitavan tilan, jossa vierailee mieluusti.

Etsi löytääksesi!

Room21:lla on kaikkea pienesineiden säilytyksestä suuriin TV-tasoihin. Mitä sinä etsit? Jotain, johon mahtuu valtava LP-kokoelmasi tai suuri kokoelmasi Strindbergin teoksia?

Sivuillamme voit tutustua säilytysratkaisuihin, tilata suoraan netistä ja saada kaikki suoraan kotiisi.   

Tilaa säilytystä suoraan netistä

Room21:lla on kaikkea koukuista kaappeihin ja kaikenlaisiin hyllyihin. Tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti juuri esineiden säilytykseen. Mikä sopii sinun kotiisi? Etsiessäsi säilytystä pienesineille tutustu tuotemerkkeihimme Hay ja House Doctor. Suurempi säilytysratkaisuja tarjoavat muun muassa merkit  Select21, Asplund, Voice, String, A2, Department ja Källemo.

Valitse tuotteet säilytystarpeidesi mukaan ja tee niistä samalla sisustuselementtejä.