Parvekehuonekalut netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
x
Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia ja tarjouksia meiltä.
Kyllä, lisätkää minut postituslistalle!
Olen jo postituslistalla, haluan että poistatte minut tietoni!
asiakaspalvelu toivelista (0)


Save

Parvekkeelle

Rajoita hakuasi

Näyttää 1-24 av totalt 59.
1  2  3  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Floréal pöytä Ø77, carrot
EUR164
Normaalihinta EUR205
1  2  3  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Parvekekalusteet

Parveketta ei ole kovin helppo sisustaa. Pienen tilan vuoksi ei voi hankkia paljoa kalusteita, ja se onkin luonnollista, mutta samalla myös tylsää. Parvekkeella haluaa pystyä istumaan iltaa kahden, kolmen tai jopa neljän hengen kesken ja tietenkin siellä pitää olla pöytä, jolle voi laskea jääkylmät drinkit.

Kaiken tämän saaminen pienelle parvekkeelle vaikuttaa ehkä mahdottomalta, mutta siihenkin löytyy ratkaisu. Avainasemassa on pienen parveketilan käyttö suunnitellusti. Pienemmät kalusteet, fiksut ratkaisut ja luova ajattelu ratkaisee useimmat ongelmat.

Autamme sinua ja parvekettasi pääsemään alkuun.

Luo unelmiesi parveke netissä

Meillä on laaja valikoima käteviä kalusteita, jotka eivät vie paljoa tilaa ja ne voidaan jopa taittaa kokoon, kun ne eivät ole käytössä. Mieti, kuinka haluat hyödyntää tilan, joka sinulla on käytettävissä ja tee siihen toimiva suunnitelma. Sen jälkeen voit tutustua valikoimaamme, tilata haluamasi suoraan netistä ja vain odotella pikaista toimitustamme.

Parvekekalusteiden osastomme on erittäin hyvä ja sieltä löydät kaikkea pienistä tuoleista ja pöydistä jakkaroihin.

Suosikkimme

Voida lämpimänä kesäaamuna istua auringossa Fiam-merkin tuolilla ja nauttia kahvia kupista, joka odottaa edessäsi Fermobin sitruunankeltaisella pöydällä. Se kuulosta ihanalta, eikö totta? Tutustu valikoimaamme, jossa on muun muassa juuri tuotemerkit Fiam, Fermod ja lisäksi Grythyttan.

Sieltä löydät varmasti lempikalusteet parvekkeellesi.