Puutarhapöydät netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Puutarhapöydät

Rajoita hakuasi

Update
Näyttää 1-48 av totalt 123.
1  2  3  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata

Puutarhakalusteet

Aita on leikattu kirurgisella tarkkuudella, kivilaattojen välistä ei pursua ruohoa, omenapuu on leikattu ja nurmikko muistuttaa golfkenttää. Katselet hoidettua keidastasi ja haluat istua nauttimaan ansaitusta lepohetkestä.

Tällaisina hetkinä tarvitaan mukavia puutarhakalusteita. Kalusteita, jotka tekevät puutarhasta huoneen luonnossa – paikan, jossa haluaa oleskella.

Pidä huolta kalusteistasi

Puutarhakalusteet kuluvat luonnollisesti helpommin kuin sisällä olevat kalusteet. Sade, pakkanen, tuuli – kaikki tekevät parhaansa kuluttaakseen pöytääsi ja tuolejasi. Sen vuoksi on tärkeää, että pidät huolta puutarhakalusteistasi.

Meillä on kaikki tarvittavat tuotteet siihen, esimerkiksi puuöljyä merkiltä Leather Master Scandinavia, jonka avulla voit käyttää puutarhakalusteitasi vuodesta toiseen.

Tilaa puutarhakalusteita netistä 

Meiltä on helppoa tilata – lisäksi vuoden ympäri. Room21:ltä voit tilata puutarhakalusteita jo joulukuussa. Tarjoamme sinulle aina edulliset hinnat ja nopean toimituksen.

Kaikki haaveilevat, että voisivat heittäytyä lämpimänä kesäpäivänä riippumattoon hyvän kirjan kanssa. Eikö puutarhassasi ole sopivia puita tai pitääkö sinun taistella paikoissa perheen pienimpien kanssa? Tutustu mukavaan riippumattoon merkiltä Fatboy – sekä kätevä että hauska ja lisäksi siinä on tilaa kahdelle!

Tarjoamme lisäksi ulkokalusteita merkeiltä Brafab, Grythyttan, Department ja monia muita. Tutkaile, mikä sopisi sinun puutarhaasi ja valmistaudu tulevaan kesään rauhassa tilamaalla tuotteet netistä.