Ulkokalusteet netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Puutarhakalusteet

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-48 av totalt 407.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Puutarhaletku, harmaa
Garden Glory
EUR86
Puutarhaletku, turkoosi
EUR86
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Ulkokalusteet

Luo pieni keidas itsellesi kotiisi. Tarvitset sitä. Hieman omaa rauhaa auringossa kahvikupin ja hyvän kirjan kanssa. Eikö se kuulostakin hyvältä suunnitelmalta? Missä sitten asutkin, tarvitset kunnolliset ulkokalusteet – pienelle parvekkeellesi keskelle kaupungin hälinää, puutarhaasi talon vierustalle tai terassille kesämökillesi.

Koolla ei tässä tapauksessa ole merkitystä. Pääasia on, että on viihtyisää ja voi nauttia ympäristöstä. Viihtyvyys on taattu Room21:n kalusteissa. Tarvitsitpa kalusteita rauhaisalle lounaalle auringossa, pienelle arki-illalliselle perheen kanssa tai villeille rapujuhlille elokuussa, meiltä löydät kalusteita joka tilanteeseen.

Yhteistä meidän kalusteille on se, että ne ovat kestäviä, kauniita ja niissä on mukava istua. Minkälaiset kalusteen sitten valitsetkin, voit olla varma, että valinta on oikea. Sinähän ne olet valinnut.

Tilaa ulkokalusteita netistä

Room21 tarjoaa laajan valikoiman ulkokalusteita, jotka on helppo tilata. Mitä tarvitset? Sohvan terassille, pienen, seinään kiinnittävän pöydän parvekkeelle tai pienen rahin, jossa voi lepuuttaa jalkoja illallisen jälkeen?

Meiltä löytyy kaikkea ja vielä edullisin hinnoin. Tutustu valikoimaamme, etsi tarvitsemasi kalusteet ja tilaa netistä. Me toimitamme ne pikaisesti sinulle. Tarjoamme puutarhakalusteita, parvekekalusteita ja tarvikkeita tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Kartell, Röshults, Fermob, Department ja monia muita.

Tutkaile, mitkä kalusteet sopivat juuri sinulle!