Pöydät- Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Pöydät

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-48 av totalt 571.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..12  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Ray sivupöytä, harmaa/tammi
EUR60
Normaalihinta EUR96
Ray sohvapöytä, keltainen/tammi
EUR85
Normaalihinta EUR140
Marble pöytä L, musta
EUR562
Snaregade Round pöytä 140 cm, musta
EUR1672
Normaalihinta EUR1858
1  2  3  4  5  6  7  8  ..12  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Pöytä

Oli kyseessä sitten illallinen keittiössä tai viikonlopun herkutteluhetki TV:n ääressä, on pöydällä tärkeä osa. Sen ympärille kokoonnutaan ja sen päälle asetetaan sen hetken tärkein asia. Ruoka, juomat, sipsikulho tai pelikupongit lauantain v75:sta varten – kaikelle on tilaa.

Meillä on pöytiä kaikkiin tilanteisiin, huoneisiin ja tarpeisiin, joten tutustu valikoimaamme ja löydät varmasti etsimäsi. Kaikkea tunnetuilta, hyviltä valmistajilta.

Pöydän materiaali ja muoto

Materiaali ja muoto voivat vaihdella maun mukaan ja ne valitset tietenkin sinä itse. Room21:n laajasta valikoimasta löydät etsimäsi, taitettava pöytä, pyöreä pöyät tai tyylikäs pöytä italialaisella designilla – valittavana on monia erilaisia vaihtoehtoja.

Tilaa haluamasi pöytä suoraan netistä ja me toimitamme sen sinulle nopeasti. Sinun ei tarvitse kierrellä huonekaluliikkeissä, vaan voit valita rauhassa mieluisen pöydän tietokoneesi ääressä. Meillä on lisäksi aina edulliset hinnat – voit tehdä aina myös oikeita löytöjä.

Suosikkimme ja merkkimme

Mikä on parempaa kuin ”kokoontua pöydän ääreen”, joten sisusta kotisi hankkimalla oikea pöytä oikeaan huoneeseen. Valitsemalla upean, toiminnallisen pöydän annat kodillesi luonnetta ja luonnollisen kokoontumispaikan.

Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikki merkeiltämme kuten Department, Dux, Design House Stockholm tai Gubi. Taakamme, että tulet löytämään pöydän, jonka ympärillä viihdytään.