Nojatuolit netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Nojatuolit

Rajoita hakuasi

Update
Näyttää 1-48 av totalt 115.
1  2  3  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Cinema musta
Lammhults
EUR1849
Retro lounge tuoli
House Doctor
EUR373
Bambu nojatuoli , musta
EUR253

Nojatuoli – huonekalu omalle ajalle

Jos jokin huonekalu todella kuvaa ”omaa aikaa”, on se nojatuoli. Istut siinä itseksesi ehkä hyvän kirjan tai sunnuntain sanomalehden kulttuuriosion kanssa. Täysin yksin, vain sinä. Ja nojatuoli on täydellinen huonekalu tätä tarkoitusta varten.

Muut perheenjäsenet saavat odottaa ja he tietävät sen. Kun istuskelet kulmassasi, keskityt vain itseesi.

Erilaisia nojatuoleja – mikä sopii juuri sinulle?

Pidätkö pienestä ja sievästä vai ovatko suuret ja pulleat enemmän makuusi? Ehkä haluat olla melkein makuuasennossa, kun ”istut” ja luet? Riippumatta maustasi Room21:llä on tarjolla sinulle runsaasti vaihtoehtoja.

Saat tilattua nojatuolin helposti suoraan netistä. Valitse omasi ja me toimitamme sen sinulle kotiisi. Huonekalujen ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Useita nojatuoleja vai yksi sohva?

Se on ainainen kysymys – joka kysytään melkein heti kana vai muna-kysymyksen jälkeen – ja vastaus on täysin sama. Kukaan ei tiedä.

Suurelle perheelle voi olla kätevämpää hankkia suuri sohva, johon mahtuvat kaikki perheenjäsenet, mutta pienemmälle perheelle voi ratkaisuna olla nojatuolit. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla joko tai. Eikö kuulostakin sunnuntai nojatuolissa sinulle ja sohva lapsille melko houkuttelevalta?

Valinta on täysin sinun ja perheesi. Minun mielestä kana tuli ensin. Tai muna.