Huonekalut - Room21.fi
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Huonekalut

Rajoita hakuasi






Update
Näyttää 1-48 av totalt 2828.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..59  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
String työtaso
alk. EUR92
Mixrack kenkäteline L, musta
EUR80
Wood pinnatuoli H17, harmaa
EUR88
Wood pinnatuoli H17, musta
EUR88
Wood pinnatuoli H17, valkoinen
EUR88
Mixrack kenkäteline M, musta
EUR71
1  2  3  4  5  6  7  8  ..59  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Huonekalut

Kuvittele itsesi seisomaan tyhjään taloon, jossa voit itse päättää, kuinka aiot kalustaa sen.

Sohva erkkeri-ikkunan luo, nojatuoli yhteen kulmaan, muutamia tuoleja tulevaan toimistohuoneeseen. Kuvittelet huoneiden kalustusta ja huomaat, että tulet varmasti tarvitsemaan muutamia hyllyjä, ehkä myös suuren ruokapöydän, jotta koko suku mahtuu mukaan illalliskutsuille.

Huomaat, että tämä tulee maksamaan sinulle sekä aikaa että rahaa ja eri huonekaluliikkeissä juoksentelu ei ole sinusta mieluisaa puuhaa. Alat epäröimään ja mietit, miksi kaiken pitää olla niin hankalaa. Miksi kaikkea ei voisi hankkia yhdestä ja samasta paikasta?

Tilaa huonekaluja netistä Room21:ltä

Sitä kysymystä ei tarvitse enää esittää. Nyt voit sisustaa talosi rauhassa tietokoneesi ääressä. Keitä hieman kahvia ja tee kaikki päätökset selailemalla laajaa valikoimaamme. Miksi hikoilla ympäriinsä, kun voit hankkia kaikki tarvitsemasi yksityiskohdat meiltä Room21:ltä?

Sinun tarvitsee vain valita haluamasi ja tehdä tilaus. Me toimitamme tuotteet suoraan kotiisi. Room21  tarjoaa nopean toimituksen ja edulliset hinnat.

Kategoriamme ja tuotemerkkimme

Room21 on ylpeä voidessaan tarjota sinulle laajan valikoiman tuotteita, mikä tekee valinnastasi sekä helpompaa että vaikeampaa. Yksinkertaista, koska olemme lajitelleet tuotteet selkeisiin kategorioihin aja alakategorioihin. Vaikeaa, koska meillä on niin monia vaihtoehtoja valittavana!

Tutustu valikoimaamme löytääksesi haluamasi ja tutustu tuotemerkkeihimme kuten Dux, Lammhults, Magis, House Doctor, Department  ja monia muita. Tässä muutamia huonekalutyyppejä, joihin voit tutustua tarkemmin.

Pöydät: Laaja valikoima kaikenlaisia pöytiä joka huoneeseen. Miellä on ruokapöytiä, rullavaunuja, sohvapöytiä ja paljon muuta

Nojatuolit ja istuintyynyt: Täällä on kaikkea designklassikoista modernimpiin luomuksiin. Tutustu ja löydät varmasti suosikkinojatuolisi.

Sohvat: Monet viettävät suuren osan vapaa-ajastaan sohvalla. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen sohva sinulle ja perheellesi.

Tuolit ja jakkarat: Huolimatta siitä, etsitkö pinnatuolia, designklassikkoa tai modernimpaa tuolia ruokapöydän ääreen, täältä löydät sen.

Ja nyt olemme maininneet vain muutamia huonekaluja ja huonekalutyyppejä valikoimastamme Room21:llä. Tutustu itse valikoimaamme ja löydä etsimäsi. Takaamme sen. Tervetuloa!