Huonekalutarvikkeet netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Huonekalutarvikkeet

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-48 av totalt 132.
1  2  3  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Leather Clean & Protect Maxi
Leather Master Scandinavia
EUR38
Marmoriöljy, 5 cl
OX Denmarq
EUR13
lampaantaljasuojus Eva
alk. EUR180
Normaalihinta alk. EUR257
Kalusteöljy
Leather Master Scandinavia
EUR11
Textile Cleaner
Leather Master Scandinavia
EUR20
Hiontasieni
Leather Master Scandinavia
EUR3
White Wood Protector (VB)
Leather Master Scandinavia
EUR12
Stain Remover
Leather Master Scandinavia
EUR17
Laminate & Wood Cleaner
Leather Master Scandinavia
EUR10
Seat 38 istuintyyny lampaantalja, mokka
EUR31
Normaalihinta EUR45

Istuintyynyt

Istumme usein, olimmepa sitten töissä tai vapaa-ajalla. Aivan liian usein istumme ajattelematta tuolin mukavuutta, lämpöä tai ulkonäköä. Me istumme. piste.

Näin ei sen kuitenkaan tarvitse olla – pidä huoli siitä, että istut mukavasti. Oletko kohtuuttoman ihastunut vanhaan pinnatuoliisi, mutta et tunne siinä tarvittavaa lämpöä tai mukavuutta? Meillä on sinulle yksinkertainen ratkaisu. Hanki tuolille istuintyyny. Sen avulla pidennät tuolin elinikää ja säästät omaa puutunutta ja jäätynyttä takapuoltasi. Täydellistä.

Tilaa istuintyynyjä netistä

Tuolit kuten Sjuan ja Myran merkiltä Arne Jakobsen ovat unelmia monessa kodissa. Useat haluavat alkuperäisen ja näin ollen vintage-tunnetta huoneeseen. Mutta linja vintagen ja huonokuntoisen välillä on toisinaan ohut, ja kun tuoli on liian kulunut, häviää usein sen kauneuskin.

Tämä tuoli piilotetaan usein vintille, jonne se helposti unohtuu. Näin sen ei kuitenkaan tarvitse olla – anna tuolille nopeasti uutta nostetta istuintyynyn tai uuden päällisen avulla. Meillä on istuintyynyjä kumpaankin edellä mainittuun malliin sekä moniin muihin tuoleihin.

Huolimatta siitä, millaisen tuolit sinulla on, voit antaa niille nostetta. Tilaa tyynyjä ja päällisiä meiltä edullisin hinnoin ja nopealla toimituksella.

Tuotemerkkimme

Room21 on erittäin ylpeä laajasta valikoimastaan. Tarjoamme jokaiselle jotakin, istuintyynyjä tarjoamme muun muassa seuraavilta merkeiltä: Bent Hansen, Swedese, Designers Eye, Design House Stockholm ja monia muita. Löydä suosikkisi ja tilaa jo tänään.