Lautaset netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Lautaset

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-48 av totalt 502.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..11  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Rustic asetti, harmaa
House Doctor
EUR8
Mon Amie -kulho 30 cl, 2 kpl
EUR22
Normaalihinta EUR27
Mon Amie lautanen
Rörstrand
EUR24
Lace lautanen S
alk. EUR20
Blue Fluted Mega lautanen, 19  cm
EUR47
Normaalihinta EUR58
Blue Fluted Mega syvä lautanen, 21 cm
EUR50
Normaalihinta EUR67
Mon Amie asetti
Rörstrand
EUR18
Oiva lautanen 25
Marimekko
EUR22
Marimekko
EUR33
Stone asetti, harmaa
House Doctor
EUR6
1  2  3  4  5  6  7  8  ..11  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Lautaset

Upea astiasto hyvillä lautasilla on loistava investointi. Mikään ei paranna illallisen tasoa kuin kaunis astiasto. Lisäksi se on alue, jossa meillä on monia suomalaisia klassikoita – lautasia, asetteja ja jälkiruokakulhoja, jotka ovat ajattomia.

Jos mielesi tekee vaihtaa vanhat, naarmuiset astiasi – ja ehkä investoida johonkin täysin uuteen – olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet tänne kaikki lautasemme, modernista muotoilusta perinteisiin kuvioihin, ja sinä voit nyt helposti tilata haluamasi suoraan netistä.

Tilaa astiastosi netistä

Oikean astiaston hankkiminen voi olla hankalaa, ja on olemassa monia liikkeitä, jotka myyvät eri merkkejä. Me olemme tehneet sen helpoksi sinulle ja koonneet kaikki yhteen ja samaan paikkaan. Valitse suosikkiastiastosi ja tarvitsemasi osat siihen ja tilaa nämä sitten helposti netistä. Me tarjoamme nopean toimituksen ja lyömättömät hinnat.

Merkkimme ja suosikkimme

Alue sisältää runsaasti klassikoita, kotimaisten lisäksi myös ruotsalaisia klassikoita. Esimerkkinä voimme käyttää Rörstrandin kuviota, joka on valloittanut maailmaa vuosikymmenten ajan. Meiltä voit hankkia tätä tunnettua kuviota uusiotuotantona (ja nyt se kestää myös konepesun) . Tätä tarkoitamme hyvällä investoinnilla.

Meillä on myös kauniita lautasia ja astiastoja merkeiltä Arabia, Kosta Boda, Iittala ja monia muita. Katsele valikoimaamme ja valitse se, joka puhuttelee sinua eniten. Haluatko astiaston, joka erottuu joukosta, perinteistä kuviota vai tyylikkään valkoiset lautaset?