Kulhot & tarjoiluastiat netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Kulhot & Tarjoilulautaset

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-24 av totalt 354.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..15  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Rustic kulho L, harmaa
House Doctor
EUR26
Dora Maar kulho, valkoinen
EUR53
Nordic sea kulho 17 cm, harmaa
Broste Copenhagen
EUR19
Bubbles kulho
Mateus
alk. EUR30
Carnaby Zebra vati, kulta
Jonathan Adler
EUR39
1  2  3  4  5  6  7  8  ..15  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Kulhot ja Tarjoiluvadit

Tarjoiluastioiden hienoutena on, että tarjottavasta tulee aina mukavampaa katseltavaa. Käytetään esimerkkinä sipsejä – ne eivät pelkiltään ole visuaalisesti kovin kauniita – mutta, kun ne tarjoilee värikkäästä kulhosta, näyttävät ne heti herkullisemmilta. Ja jos pakollisen dippikastikkeen vielä tarjoilee saman sarjan kulhosta, on menestys taattu.

Tai miksipä et yhdistäisi näitä kulhoja? Tutustu upean tyylikkääseen yhdistelmäkulhoon merkiltä Guzzini. Siinä ovat sipsit ja dippi melkein toissijaisia!

Kulho lauantain karkeille

Yhtä varmasti kuin aamen kirkossa alkavat lapset miettiä jo perjantaiaamuna, mitä huomisen karkkipussiin tällä kertaa laitetaan.  “Valitsenko Tommi ja Jerry-pussin vain perinteisen Lauantai-pussin”. Lauantain karkkipäivä on osa perinnettämme ja sitä on toki ilo katsella, kuinka lapsen silmissä kiiluu, kun hän saa avata karkkipussinsa lauantaina.

Nyt myös sinä voi saada samanlaisen hymyn kasvoillesi tarjoamalla lapselle karkit ihanasta kulhosta, jonka löydät valikoimastamme. Tutustu valikoimaamme ja hanki juuri teidän perheeseen sopiva kulho. Tulet varmasti löytämään oman suosikkisi – huolimatta siitä, laitetaanko kulhoon irtokarkkeja, Lauantai-pussin karkkeja tai Dumle-tikkareita.

Jos haluatkin tarjota terveellistä purtavaa viikonloppuna, löytyy meiltä toki myös hedelmäkulhoja!

Tuotemerkkimme ja suosikkimme

Muumi-kulhot Arabialta ovat varmasti lasten mieleen. Tämä kotimainen, leikkimielinen sarja sopii toki myös aikuiseen makuun!

Jos haluat jotain hieman hillitympää, voimme suositella Kosta Bodan valikoimaa. Lisäksi voimme ylpeänä kertoa, että valikoimaamme kuuluvat myös merkit Illtala, Georg Jensen, Kartell ja monia muita. Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkisi Room21:ltä.