Aterimet netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
ilmainen toimitus yli 100 € - ei koske kotiinkuljetusta tai yrityspaketteja
x
Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia ja tarjouksia meiltä.
Kyllä, lisätkää minut postituslistalle!
Olen jo postituslistalla, haluan että poistatte minut tietoni!
0

Aterimet

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-24 av totalt 155.
1  2  3  4  5  6  ..7  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Krenit salaatinottimet, musta
Normann Copenhagen
EUR20
Alfredo salaatinottimet
EUR40
Hune aterinsetti 16 osaa, musta
EUR225
Elegant haarukka
House Doctor
EUR7
Style suolalusikka
House Doctor
EUR4
Elegant lusikka
House Doctor
EUR7
1  2  3  4  5  6  ..7  Seuraava »  |  Näytä kaikki

Valitse oikeat aterimet

Toki on mukavaa toisinaan sotkea kätensä oikein kunnolla syödessä kanankoipia tai tortilloja – sitä ei voi kieltää. Mutta sen jälkeen on ihanaa palata sille sivistyneelle kenttäpuoliskolle ja syödä taas ruokailuvälineillä.

Myönnettäköön, että pidemmän päälle puhtaat kädet ovat paljon miellyttävämmät? Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö nämä ”tavalliset” hetket voi olla juhlavia. On nimittäin erittäin helppoa muuntaa arkiruoka juhlavaksi ja tällöin aterimet ovat tärkeässä roolissa.

Veitsiä, haarukoita & lusikoita – suosikkimme

Room21:llä on aterimia kaikkiin tyyleihin ja makuihin. Pidätkö enemmän karun tyylikkäistä vai haluatko mieluummin enemmän väriä ja muotoa. Ehkä haluat karua tyyliä juhliin tai päin vastoin?

Sillä ei ole väliä. Room21:lla olemme valinneet malleja, jotka sopivat kaikkiin koteihin ja kaikkiin illallispöytiin – mausta riippumatta. Tutustu valikoimaamme ja valitse aterimet, jotka sinun mielestä tekevät arkipäivän illallisesta hieman hienomman.

Tilaa aterimia netistä

Voimme tarjota sinulle muutamia kunnon kaunottaria. Mitä sanoisit Georg Jensenin puisista salaattiottimista  tai Steltonin tuotteiden coolista designista? Näihin voit yhdistää aterimet merkiltä Norman Copenhagen tai Klong.

Jälkiruoalle lusikat merkiltä Allessi ovat loistava valinta. Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse suosikkisi. Saat ne kotiisi nopealla toimituksella ja hyvään hintaan. Onnea etsintään!