Aterimet netistä - Room21.fi – Huonekaluja, Designia & Sisustustuotteita netistä
Ilmainen toimitus yli 100 € * Laaja tuotevalikoima
OSTOSKORI

 

Aterimet

Rajoita hakuasi


Update
Näyttää 1-48 av totalt 139.
1  2  3  Seuraava »  |  Näytä kaikki
Suodata
Style suolalusikka
House Doctor
EUR4
AJ Kids aterinsetti
Design Letters
EUR25
Brush kakkuhaarukka
House Doctor
EUR3
Una matlusikka
Stelton
EUR22
Maya teelusikka
Stelton
EUR16
Elegant veitsi
House Doctor
EUR8
Tvis aterinsetti 16 osaa, musta
EUR201
Krenit salaatinottimet, musta
Normann Copenhagen
EUR20

Valitse oikeat aterimet

Toki on mukavaa toisinaan sotkea kätensä oikein kunnolla syödessä kanankoipia tai tortilloja – sitä ei voi kieltää. Mutta sen jälkeen on ihanaa palata sille sivistyneelle kenttäpuoliskolle ja syödä taas ruokailuvälineillä.

Myönnettäköön, että pidemmän päälle puhtaat kädet ovat paljon miellyttävämmät? Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö nämä ”tavalliset” hetket voi olla juhlavia. On nimittäin erittäin helppoa muuntaa arkiruoka juhlavaksi ja tällöin aterimet ovat tärkeässä roolissa.

Veitsiä, haarukoita & lusikoita – suosikkimme

Room21:llä on aterimia kaikkiin tyyleihin ja makuihin. Pidätkö enemmän karun tyylikkäistä vai haluatko mieluummin enemmän väriä ja muotoa. Ehkä haluat karua tyyliä juhliin tai päin vastoin?

Sillä ei ole väliä. Room21:lla olemme valinneet malleja, jotka sopivat kaikkiin koteihin ja kaikkiin illallispöytiin – mausta riippumatta. Tutustu valikoimaamme ja valitse aterimet, jotka sinun mielestä tekevät arkipäivän illallisesta hieman hienomman.

Tilaa aterimia netistä

Voimme tarjota sinulle muutamia kunnon kaunottaria. Mitä sanoisit Georg Jensenin puisista salaattiottimista  tai Steltonin tuotteiden coolista designista? Näihin voit yhdistää aterimet merkiltä Norman Copenhagen tai Klong.

Jälkiruoalle lusikat merkiltä Allessi ovat loistava valinta. Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse suosikkisi. Saat ne kotiisi nopealla toimituksella ja hyvään hintaan. Onnea etsintään!