Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Blend 9 Riippuvalaisin, Jet Black / Messinki
-32%

Blend 9 Riippuvalaisin, Jet Black / Messinki

161.00 €238.00 €
Lisää kotiisi tyylikästä ja eleganttia ilmettä Pholcin Blend-riippuvalaisimella. Skandinaavisen minimalismin ja japanilaisen muotoilun yhdistelmä tekee siitä sopivan moneen eri sisustustyyliin.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 2-3 viikkoa

Blend 9 Riippuvalaisin

161.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Tämä tuote on kaunis sellaisenaan ja lisäksi se on helposti yhdistettävissä muihin sisustuselementteihin. Minimalistisen muotoilunsa ja laadukkaiden materiaaliensa ansiosta tämä valaisin valaisee kotisi pehmeällä valolla, joka luo kodikkaan ja rentouttavan ilmapiirin. Geometriset muodot antavat sille modernin ja tyylikkään tunnelman, joka sopii kaikenlaiseen sisustukseen. Valaisinta voi käyttää sisustuksen koristeellisena yksityiskohtana tai toiminnallisena valonlähteenä makuuhuoneessa, olohuoneessa tai toimistossa. Blend-riippuvalaisin on myös loistava ratkaisu rentouttavan tunnelman luomiseen ravintoloissa, hotelleissa ja muissa julkisissa tiloissa. Laadukas valmistus takaa esteettisen laadun lisäksi myös kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Jos siis haluat tyylikkään ja kestävän valaisimen, joka tekee kodistasi tai työpaikastasi entistä inspiroivamman, Blend-riippuvalaisin on oikea valinta sinulle.

Suunnittelija: Sabina Grubbeson. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2015.

Hyvä tietää Blend 9 riippuvalaisimesta


- Blend 9 ovat arvostettuja niiden geometristen muotojen ansiosta
- Osa Blend-mallistoa.
- Suunnittelija: Sabina Grubbeson.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 161 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Pholc on designyritys, joka on keskittynyt omiin muotoilusuunnitelmiinsa ja valaistuksen kehittämiseen. He ovat valmistaneet valaisimia yli 50 vuoden ajan. Pitkällä kokemuksellaan he ovat siis yksiä johtavista kodin valaistuksen toimittajista. Muotoilu on hitaasti siirtynyt klassisesta viehättävään pohjoismaiseen tyyliin joka henkii Gotlantia, Kööpenhaminaa ja Berliiniä.