Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Atlas Jakkara, Tammi
-31%
new works logonew works logo

Atlas Jakkara, Tammi

380.00 €553.00 €
Atlas on New Worksin jakkara, jossa on selkeä arkkitehtoninen muotoilu tammesta, ja se sopii täydellisesti lisäistuimeksi.
Varastossa

Atlas Jakkara

380.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

New Worksin Atlas-jakkara on upeasti muotoiltu kappale, joka on saanut inspiraationsa myyttisen titaanin Atlaksen voimasta ja majesteettisuudesta. Arvostetun muotoilijan John Astburyn mielen synnyttämä jakkara on elegantti yhdistelmä tyylikästä arkkitehtuuria ja yksinkertaista geometriaa. Sen massiiviset tammijalat jäljittelevät Atlaksen voimaa, ja se pitää itsevarmasti sisällään runsaan pyöreän istuimen, joka takaa mukavuuden. Esteettinen vetovoima piilee sen omaleimaisessa luonteessa - jykevien jalkojen ja herkän istuinpinnan välinen kaunis kontrasti, joka tuo mieleen brutalistisen tunnelman.

Valmistettu Latviassa. Suunnittelija: John Astbury. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2023.

Hyvä tietää Atlas jakkarasta


- Atlas on arvostettu sen arkkitehtonisen muotoilun ansiosta
- Jakkara tammesta.
- Osa Atlas-mallistoa.
- Valmistettu Latviassa.
- Suunnittelija: John Astbury.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 380 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
New Works on tanskalainen muotoilutoimisto, joka tarjoaa yhdistelmän vanhaa ja uutta, vaaleaa ja tummaa, taidetta ja muotoilua. He ponnistavat Skandinavian pitkästä käsityöperinteestä ja haastavat nykypäivän modernin muotokielen. New Works tekee yhteistyötä kansainvälistä mainetta niittäneiden muotoilijoiden kanssa, ja yhdessä he tunnustavat rakkauttaan aistikkaalle ja uskaliaalle.