Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

VV Cinquanta Twin Seinävalaisin, Messinki / Valkoinen
-5%

VV Cinquanta Twin Seinävalaisin, Messinki / Valkoinen

1 532.00 €
VV Cinquanta Twin on Astepin seinävalaisin, jonka muotoilu on säädettävissä ja joka tarjoaa samanaikaisesti sekä suunnattua että epäsuoraa valaistusta.
Varastossa

VV Cinquanta Twin Seinävalaisin

1 532.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Valaise kotisi tunnetun Astep-merkin valmistamalla VV Cinquanta Twin -seinävalaisimella. Tämä vaikuttava kappale ei ainoastaan kirkasta asuintilaasi, vaan toimii myös hienostuneena sisustuksen aksenttina. Tämä maineikkaan Vittoriano Viganòn suunnittelema, vuonna 1951 valmistunut alkuperäinen malli tarjoaa sinulle tyylikkään, kaksivartisen seinävalaisimen, joka säteilee sekä tyyliä että toimivuutta. VV Cinquanta Twin -valaisimen ainutlaatuinen myyntivaltti on sen muunneltavuus. Kauniiseen messinkikannattimeen kiinnitetyt valaisimen emaloidut kehrätyt alumiiniheijastimet ulottuvat vastakkaisiin suuntiin ja niitä voi kääntää ja kallistaa mieleisekseen. Tämän toiminnallisuuden ansiosta valaisin voi antaa sekä epäsuoraa että suoraa valaistusta samanaikaisesti - täydellinen tunnelman luomiseen, lukemisen valaisemiseen tai arvokkaan taideteoksen esittelyyn.

Suunnittelija: Vittoriano Viganó. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1951.

Hyvä tietää VV Cinquanta Twin seinävalaisimesta


- VV Cinquanta Twin on arvostettu sen säädettävän muotoilun ansiosta
- VV Cinquanta Twin on arvostettu myös sen suunnallisen valon ansiosta.
- Valmistettu Italiassa.
- Suunnittelija: Vittoriano Viganó.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 1451 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Italialaismuotoilija Alessandro Sarfatti perusti Astep-merkin vuonna 2014, ja siinä italialainen muotoiluhistoria yhdistyy pohjoismaiseen eleganssiin. He jälleenjulkaisevat ikonisia esineitä moderneina tulkintoina ja pyrkivät yhdistämään uuden tekniikan sekä kunnioituksen ihmisiä ja ympäristöä kohtaan.